Sommarjobb, röntgen

Röntgen, Region Jönköpings län

Chansen till att få en djupare förståelse för sin framtida yrkesroll som röntgensjuksköterska är värd att ta. Det är en investering i dig själv, säger Victoria Persson som arbetar som röntgensjuksköterska inom Region Jönköpings län.
Vill du bli en av oss i sommar? Sök sommarjobb på röntgen i dag!

Vi söker

Är du legitimerad röntgensjuksköterska eller har du till sommaren 2023 läst minst två terminer på röntgensjuksköterskeprogrammet? I så fall är du varmt välkommen till din klockrena arbetsplats – röntgen inom Region Jönköpings län. Inför sommaren 2023 välkomnar vi dig till sommarjobb i våra verksamheter på Värnamo sjukhus, Höglandssjukhuset i Eksjö och Länssjukhuset Ryhov i Jönköping.

Ett sommarjobb är inte bara ett extraknäck. Ofta är det början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, chansen till ett nytt jobb, nya vänner eller kanske en ny väg framåt i livet.

Hela sommarjobbsperioden är den 12 juni till 20 augusti. För dig som är färdigutbildad röntgensjuksköterska när sommaren kommer finns det goda möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning efter sommarjobbet. Kom till oss och prova på under sommaren – vi är nästintill spiksäkra på att du kommer att gilla det!

Vi erbjuder dig

Hos oss kommer du ständigt att utvecklas på våra förändrings- och utvecklingsinriktade arbetsplatser. Du kommer att ingå i ett team med flera professioner, vilket gör att du lär dig nytt varje dag. Att känna sig trygg i och på jobbet är viktigt för oss, så vi gör allt vi kan för att du ska få en bra start på jobbet. Du får en arbetsplatsnära introduktion, och är du nyligen färdigutbildad röntgensjuksköterska kan vi även erbjuda dig ett väl inarbetat introduktionsprogram.

Det här får du arbeta med

Spänning och variation är en del av vår vardag. Vi undersöker alla organgrupper och vi är en del av cancerförloppen. Hos oss tröttnar man inte på jobbet och ju mer man lär sig, desto mer intressant och roligt blir det.

Röntgens lokaler på alla tre sjukhusen är fina och nyrenoverade. Röntgenavdelningarna har nyligen genomgått ombyggnationer, och installationer av ny utrustning har gjorts inom nästan alla modaliteter. 

För att du ska trivas hos oss

Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till både arbetsuppgifter och arbetskamrater, och att vi tillsammans skapar hög patientsäkerhet och god tillgänglighet med patienten i fokus. Du har en vilja att lära dig nya saker och möter både patienter och kollegor med ett leende. Vi vågar lova att du får ett tillbaka av oss.

Detta värderar vi högt

Röntgens kärnvärden är kvalitet, korta väntetider, patientsäkerhet, bra bemötande och korta svarstider tillsammans med en god arbetsmiljö. Vi följer hela tiden upp vår verksamhet och förändrar där det behövs. För att behålla en god arbetsmiljö är det viktigt med arbetsglädje och en bra teamkänsla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill gärna ha din värdefulla hjälp under så stor del som möjligt under sommaren och därför prioriterar vi sökande som kan arbeta en längre period under sommaren, men vi är intresserade av dig även om det handlar om en kortare period.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor om sommarjobben är du välkommen att kontakta någon av röntgens områdeschefer på respektive ort:
- Höglandssjukhuset, Eksjö: Maria Wahlgren, maria.wahlgren@rjl.se, 010- 243 52 23
- Länssjukhuset Ryhov, Jönköping: Theres Utberg, theres.utberg@rjl.se, 010-242 24 14
- Värnamo sjukhus: Ing-Marie Vestman, ing-marie.vestman@rjl.se, 010-244 76 01 eller Carin     
Peterson carin.peterson@rjl.se, 010-244 76 02

När du söker jobbet vill vi be dig att vara noggrann med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet, samt vilket eller vilka av sjukhusen (Eksjö, Jönköping och/eller Värnamo) som du söker till. Om du ännu inte har examen ber vi dig att även ladda upp ett LADOK-utdrag

Eftersom urval, intervjuer och tillsättningar sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 31 mars 2023. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Sommarjobb, röntgen Tillbaka till lediga jobb