Sommarjobb i Värnamo

Vill du sommarjobba i Värnamo i sommaren 2022? Då har vi ett sommarjobb för dig!

Vi erbjuder semestervikariat för dig som vill sommarjobba hos oss på Värnamo sjukhus.

Värnamo sjukhus är regionens minsta sjukhus, men det är ändå ett av Sveriges större länsdelssjukhus. Här bor du i en stad som är alldeles lagom stor med härliga möjligheter till friluftsliv och med konst- och designmuséet Vandalorum, och du befinner dig mitt i Sveriges centrum för möbeldesign. Kombinera detta med arbete på Värnamo sjukhus som kännetecknas av väldigt välfungerande samarbeten som underlättar för alla i vardagen, framåtanda, ett utpräglat kvalitetstänkande och en ständigt pågående utveckling.

Till sommaren söker vi dig som är eller studerar till sjuksköterska, undersköterska, vårdadministratör/läkarsekreterare, röntgensjuksköterska, ambulanssjukvårdare, barnmorska, skötare, biomedicinsk analytiker, laboratorieassistent eller underläkare.

Vi vill med våra sommarvikariat på Värnamo sjukhus erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas. Du kommer att arbeta tillsammans med proffsiga och härliga kollegor och framförallt får du med dig värdefulla kunskaper som du kan ta med dig in i din framtida yrkesroll.

Läs gärna mer här om Värnamo som ort(Extern länk)

 

”Här på sjukhuset är man aldrig ensam, det finns alltid någon att fråga och alla är väldigt hjälpsamma här, och det tycker jag är jättebra.”

Annie, sjuksköterska på Värnamo sjukhus.

Sök sommarjobb på Värnamo sjukhus redan i dag! 

Hitta jobben här