Sommarjobb i Värnamo

Vill du sommarjobba i Värnamo? Då har vi ett sommarjobb för dig!

Vi erbjuder semestervikariat för dig som vill sommarjobba på Värnamo sjukhus.

Värnamo sjukhus är regionens minsta sjukhus, men det är ändå ett av Sveriges större länsdelssjukhus. Här bor du i en stad som är alldeles lagom stor med härliga möjligheter till friluftsliv och med konst- och designmuséet Vandalorum, och du befinner dig mitt i Sveriges centrum för möbeldesign. Kombinera detta med arbete på Värnamo sjukhus som kännetecknas av väldigt välfungerande samarbeten som underlättar för alla i vardagen, framåtanda, ett utpräglat kvalitetstänkande och en ständigt pågående utveckling.

Till sommaren söker vi dig som är eller studerar till sjuksköterska, undersköterska, omvårdnadsassisten, vårdadministratör/läkarsekreterare, röntgensjuksköterska, ambulanssjukvårdare, barnmorska, skötare, biomedicinsk analytiker, eller läkare.

Lediga jobb, Region Jönköpings län (rjl.se)

Vi vill med våra sommarvikariat på Värnamo sjukhus erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas. Du kommer att arbeta tillsammans med proffsiga och härliga kollegor och framförallt får du med dig värdefulla kunskaper som du kan ta med dig in i din framtida yrkesroll.

Som medarbetare i Region Jönköpings län är du välkommen till våra friskvårdsanläggningar. De är utformade så att man ska kunna utöva friskvårdsaktiviteter för att må bra, oavsett fysisk nivå och tidigare erfarenhet av träning. Denna förmån gäller även dig som är sommarvikarie och har en anställning på minst tre veckor. Lokalerna finns i Eksjö, Nässjö, Jönköping och Värnamo.

Läs gärna mer här om Värnamo som ort (Extern länk)

 

– Här på sjukhuset är man aldrig ensam, det finns alltid någon att fråga och alla är väldigt hjälpsamma här, och det tycker jag är jättebra, säger Annie, sjuksköterska på Värnamo sjukhus.