Hjälp oss att bli bättre
Hjälp oss att bli bättre Delta i vår enkätundersökning och berätta vad du tycker om rjl.se. Undersökningen tar cirka två minuter att svara på och svaren är anonyma.
Svara på undersökningen (Extern länk)

Jobba hos oss

Jobba i Region Jönköpings län.

Region Jönköpings län har höga ambitioner för framtiden. Vi gillar att förväntningarna på oss är stora. Därför behöver vi dina kunskaper och din kompetens, ditt engagemang och din energi.

Bli en av oss!

Vi vill lägga framtidens utmaningar i dina händer. Upptäck alla de möjligheter du har i en professionell och internationell arbetsmiljö – där förändring innebär förbättring och ansvar betyder utveckling. Bli en av oss!

Lediga jobb i Region Jönköpings län

Vi är en kunskapsintensiv verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter. Dessutom erbjuder vi generösa anställningsförmåner!

Förmånerna i Region Jönköpings län.

Visste du att det finns massor av arbetsplatser i regionen inom flera olika verksamheter? Region Jönköpings län är inte bara hälso- och sjukvård. Här finns även naturbruksgymnasium, folkhögskolor, länstrafiken och Smålands musik och teater. 

Arbetsplatser som finns i Region Jönköpings län

Ta reda på hur det är att vara medarbetare på Region Jönköpings län. Lyssna och läs på våra fantastiska medarbetares berättelser om deras upplevelser.

Möt våra medarbetare i Region Jönköpings län