Sommarjobb

Jobba med oss i sommar!

Vi vill att det ska bli en sjukt bra sommar! Därför letar vi redan nu efter sommarkollegor som vill jobba hos oss. Vi ser fram emot sommaren och att få jobba med dig.

På sommaren har många av våra medarbetare semester. Du som jobbar hos oss på sommaren är därför väldigt värdefull. Med din hjälp kan vi ge en god och säker vård – hela året. I år söker vi bland annat sjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer, biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor, barnmorskor och underläkare.

”Jag skulle säga att det är en jättebra erfarenhet oavsett om du är färdigutbildad eller studerar.  Jag tror det är väldigt lärorikt att vi som studerar till sjuksköterskor också testar på att arbeta som undersköterska för att man lär sig väldigt mycket
- Emma, sjuksköterskestudent som arbetade som undersköterska sommaren 2019.  

Är du redo för sommaren?

Vi vill att du ska ha en riktigt bra tid tillsammans med oss. När du sommarjobbar på någon av våra avdelningar får du inte bara jobba med proffsiga och härliga kollegor och bra erfarenheter inför ditt kommande yrkesliv. Du får dessutom en grundlig introduktion för att du ska känna dig trygg och taggad inför ditt sommarjobb.

”Kollegorna betyder jättemycket för mig. Har du bra kollegor så är de lätta stunderna lätta, och de tunga stunderna är definitivt mycket lättare. Du har några du kan slappna av med, fråga om råd och få hjälp av och här är det väldigt härlig personal.”
- Gustaf, sjuksköterska som började sommarjobba på Länssjukhuset Ryhov 2018 och nu jobbar kvar.