Sommarjobb i Eksjö

Vill du sommarjobba i Eksjö i sommaren 2022? Då har vi ett sommarjobb för dig!

Vi erbjuder semestervikariat för dig som vill sommarjobba hos oss på Höglandssjukhuset i Eksjö.

Höglandsjukhuset i Eksjö är det stora sjukhuset på den lilla orten. Här har du möjlighet att få småstadens fördelar med cykelavstånd till jobbet och en charmig stadsatmosfär. Här finns bland annat en bokhandel som har blivit utsedd till Sveriges bästa, en oberoende bio och en karaokebar. Kombinera detta med sommarjobb på ett sjukhus där de flesta känner varandra och där besluten tas utan omvägar.

Till sommaren söker dig som är eller studerar till sjuksköterska, undersköterska, vårdadministratör/läkarsekreterare, röntgensjuksköterska, ambulanssjukvårdare, barnmorska, skötare, biomedicinsk analytiker, laboratorieassistent eller underläkare.

Vi vill med våra sommarvikariat på Höglandssjukhuset i Eksjö erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas. Du kommer att arbeta tillsammans med proffsiga och härliga kollegor och framförallt får du med dig värdefulla kunskaper som du kan ta med dig in i din framtida yrkesroll.

Som medarbetare i Region Jönköpings län är du välkommen till våra friskvårdsanläggningar. De är utformade så att man ska kunna utöva friskvårdsaktivitet för att må bra, oavsett fysisk nivå och tidigare erfarenhet av träning. Denna förmån gäller även dig som är sommarvikarie och har en anställning på minst tre veckor. Lokalerna finns i Eksjö, Nässjö, Jönköping och Värnamo.

Läs mer här om Eksjö som ort(Extern länk)

Arbetsplatsbesök

Är du intresserad av att sommarjobba på Höglandssjukhuset i Eksjö i sommar men är osäker på vilken klinik som passar dig bäst? Nu har du möjlighet att komma på ett arbetsplatsbesök hos oss där du kan träffa en specifik klinik och prata med medarbetare eller chefer för att få svar på frågor som kan tänkas finnas innan du skickar in en ansökan! 

Observera att det inte finns några garantier att du kan få träffa kliniken om det är så att de inte har möjlighet att ta emot besökare för tillfället.

Klicka på länken för nedan för att skicka in en intresseanmälan för arbetsplatsbesök.

Intresseanmälan arbetsplatsbesök(Extern länk) 

 

”Jag har fått suverän hjälp under min introduktion. Jag vågar ställa mycket frågor och mina kollegor har verkligen hjälpt mig med allt jag undrat.

Frida, sjuksköterska på Höglandssjukhuset i Eksjö.

Sök sommarjobb på Höglandssjukhuset i Eksjö redan i dag! 

Hitta jobben här