Sommarjobba på något av våra sjukhus

Sommarjobba på sjukhusen i Region Jönköpings län

Vill du få chansen att arbeta på något av landets bästa sjukhus? Då har vi jobben för dig! Under sommaren kan du sommarjobba på något av våra tre sjukhus: Höglandssjukhuset i Eksjö, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping eller Värnamo sjukhus.

Till sommaren söker vi dig som är eller studerar till biomedicinsk analytiker, röntgensjuksköterska, sjuksköterska, ambulanssjukvårdare, barnmorska, undersköterska, skötare, läkare eller vårdadministratör/läkarsekreterare.

Lediga jobb, Region Jönköpings län (rjl.se)

För dig som studerar till ett arbete inom vården finns en rad olika jobbmöjligheter hos oss under sommaren. Genom att sommarjobba på ett av våra sjukhus får du möjlighet att utvecklas, arbeta med proffsiga och härliga kollegor och framförallt får du med dig värdefulla kunskaper som du kan ta med dig in i din framtida yrkesroll.

– Jag skulle säga att det är en jättebra erfarenhet, oavsett om du är färdigutbildad eller studerar. Jag tror att det är väldigt lärorikt att vi som studerar till sjuksköterskor också testar på att arbeta som undersköterskor, för man lär sig väldigt mycket, säger Emma, sjuksköterskestudent som har sommarjobbat som undersköterska.

Gustaf, sjuksköterska som började med ett sommarjobb på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping och nu arbetar kvar, säger så här:

– Kollegorna betyder jättemycket för mig. Har du bra kollegor så är de lätta stunderna lätta, och de tunga stunderna är definitivt mycket lättare. Du har några du kan slappna av med, fråga om råd och få hjälp av, och här är det väldigt härlig personal.

Vi ser fram emot din ansökan!

Inför sommaren har vi behov av att rekrytera personal till flera av våra verksamheter. Vi arbetar för att utifrån din ansökan matcha dina intressen och kompetenser med verksamheternas behov av medarbetare under sommaren.

När du har skickat in din ansökan vidarebefordras den till en klinik och rekryterande chef tar ställning till din ansökan. Eftersom urval, intervjuer och tillsättning oftast sker löpande så uppmuntrar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Lediga jobb, Region Jönköpings län (rjl.se)

Har du frågor eller funderingar om hur rekryteringsprocessen går till?

I frågor och svar om sommarrekrytering finns svar på vanligt förekommande frågor som vi hoppas kan vara till hjälp för dig.