Våra sommarjobb på sjukhusen

Umut är klädd i vårdkläder och står i en sjukhuskorridor. Han ler och tittar in i kameran. Bredvid honom syns texten Det börjar med ett sommarjobb.
Foto: Lii Almnäs

I sjukhusens olika verksamheter behövs du som är eller studerar till biomedicinsk analytiker, röntgensjuksköterska, sjuksköterska, barnmorska, undersköterska, skötare, läkare eller vårdadministratör/läkarsekreterare. Här kan du läsa om de yrkesroller som vi söker till sommaren.

Ambulanssjukvårdare

För att kunna arbeta som ambulanssjukvårdare krävs att du är utbildad ambulanssjukvårdare eller tar examen under våren 2023, alternativt att du är undersköterska med tidigare erfarenhet av att arbeta inom ambulanssjukvård. B-körkort krävs.

Lediga jobb, Sommarjobb, ambulanssjukvårdare , Region Jönköpings län (rjl.se)

Barnmorska

För att kunna arbeta som barnmorska krävs att du är legitimerad barnmorska eller tar examen till sommaren.

Lediga jobb, Region Jönköpings län (rjl.se)

Biomedicinsk analytiker/laboratoriebiträde

För att kunna arbeta som biomedicinsk analytiker krävs att du är legitimerad biomedicinsk analytiker. Studerande till biomedicinsk analytiker som minst har avslutat termin två till sommaren kan arbeta som laboratoriebiträde.

Lediga jobb, Sommarjobb, laboratoriemedicin Region Jönköpings län, Region Jönköpings län (rjl.se)

Röntgen

För att kunna arbeta på röntgen krävs att du är legitimerad röntgensjuksköterska med inriktning diagnostik, radiologi eller medicinsk bildvetenskap. Studerande till röntgensjuksköterska kan arbeta som biträden/undersköterska inom röntgen.

Lediga jobb, Sommarjobb, röntgen , Region Jönköpings län (rjl.se)

Sjuksköterska

För att kunna arbeta som sjuksköterska krävs att du är legitimerad sjuksköterska eller är sjuksköterska med specialistutbildning. Anställningarna kan påbörjas från och med januari. Det finns stora möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning.

Lediga jobb, Region Jönköpings län (rjl.se)

Undersköterskor/skötare och omvårdnadsassistent

För att kunna arbeta som undersköterska/skötare krävs att du är utbildad undersköterska/skötare. Du kan arbeta som omvårdnadsassistent om du har avslutat termin tre om du läser till sjuksköterska eller läkare. Individuell prövning kan ske efter termin tre.

Lediga jobb, Region Jönköpings län (rjl.se)

Läkare

Läkarstudenter som har avslutat termin nio till sommaren kan sommarjobba som underläkare.

Vårdadministratörer/läkarsekreterare

För att kunna arbeta som vårdadministratör/läkarsekreterare krävs att du är utbildad vårdadministratör eller läkarsekreterare. Vårdadministratörsstudenter kan arbeta som läkarsekreterare efter ett års studier. Även läkarstudenter kan arbeta som läkarsekreterare. Individuell prövning görs i de fallen.

Lediga jobb, Region Jönköpings län (rjl.se)

Hittar du inte ett jobb som matchar dig?

Ta kontakt med någon av våra rekryteringsspecialister så kan vi försöka matcha din ansökan med några av våra verksamheter.