Urologkliniken som arbetsplats

Patient med förstorad prostata behandlas med grön laser i en operationssal.
På urologkliniken kan patienter med förstorad prostata behandlas med grön laser. Foto: Johan Werner

Urologkliniken har huvudansvaret för alla patienter som är i behov av urologisk specialistvård. Vi är en processinriktad länsklinik och tillsammans är vi cirka 100 medarbetare. Hos oss ska invånarna få samma vård oavsett i vilken del av länet de bor.

Vi erbjuder

Utvecklingen inom urologin är intensiv och det är alltid något nytt på gång på urologkliniken. Om du vill ha stor variation i arbetet, arbeta tvärprofessionellt och utvecklas i din yrkesroll – då kommer du att trivas hos oss. Det finns möjlighet att arbeta med urologisk vård på både vårdavdelning och mottagning.

Yrken hos oss

  • Läkare
  • Sjuksköterska
  • Undersköterska
  • Vårdadministratör
  • Uroterapeut
  • Sexolog

Att jobba hos oss

För oss är goda medicinska resultat och ett gott bemötande A och O. Processarbete i tvärprofessionella grupper är klinikens signum och vi vill att alla medarbetare ska kunna förverkliga idéer om utveckling och driva förbättringsarbete i stort och smått. Vi har ett gott samarbete med andra kliniker, till exempel onkologkliniken och operations- och intensivvårdsklinikerna, vilket är väldigt viktigt för att patienterna ska få bästa möjliga vård.

Vi utvecklar och utvecklas

Den mesta utvecklingen av verksamheten grundar sig på idéer och förslag från de tvärprofessionella processgrupperna och de olika arbetsgrupperna. Vi lär av andra och delar gärna med oss av vårt sätt att arbeta.