Dietist, Habiliteringscentrum, Värnamo

Habiliteringscentrum, Värnamo

Gör skillnad varje dag - välkommen till Habiliteringscentrum i Värnamo! Hos oss får du möjlighet att arbeta på en stimulerande arbetsplats, i engagerade team med hög kompetens och gott samarbetsklimat.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad dietist och som trivs i en miljö där arbetet präglas av samarbete och lagkänsla. Önskvärt är tidigare erfarenhet från arbete med personer med olika funktionsnedsättningar. Hos oss får du bidra med din erfarenhet och kunskap som dietist och du arbetar med tre olika team inom vuxenhabiliteringen samt barn- och ungdomshabiliteringen. Genom ditt arbete som dietist är du en del i att skapa förutsättningar för ett så självständigt liv som möjligt för personer med funktionsnedsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav då resor i tjänsten kan förekomma.

Välkommen till Habiliteringscentrum i Värnamo! Vi är en lagom stor och trevlig arbetsplats som ser fram emot att få en ny kollega.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande, inspirerande och lärorikt arbete i tvärprofessionella team som består av arbetsterapeut, dietist, kurator, logoped, psykolog, sjukgymnast, specialpedagog, läkare, sjuksköterska och administratör. Hos oss arbetar du i nära samarbete med kollegorna i teamen och tillsammans löser ni spännande, utmanande och varierande arbetsuppgifter och skapar bästa möjliga förutsättningar för patientens habiliteringsprocess. Du har flera dietistkollegor på kliniken. Tillsammans har ni regelbundna yrkesträffar och utbildningsdagar.

Tjänsten som vi har möjlighet att erbjuda är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Arbetstid är förlagd på dagtid, måndag-fredag. Du har utifrån teamet och verksamheten stor möjlighet att själv styra och anpassa dina arbetstider, detta då vi har förmånen att använda oss av årsarbetstid. Vi erbjuder även möjlighet till administrativt arbete på hela kliniken samt distansarbete under delar av arbetstiden. 

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2200 kronor per år. Läs gärna mer om förmånerna här.

Det här får du arbeta med

Som dietist på habiliteringen kommer du att arbeta med nutritionsbedömningar och behandling, enskilt och i grupp, samt telefonkonsultation med till exempel nätverk, boenden och sjuksköterskor. Vidare ingår arbetsuppgifter som att informera, handleda och stötta föräldrar, närstående samt olika personalgrupper. Mycket av arbetet sker i samarbete med övriga kollegor i teamen och du har samtidigt ett nära samarbete med övriga dietister inom verksamheten.

För att du ska trivas hos oss

För att du skall trivas hos oss har du ett flexibelt och strukturerat arbetssätt, det krävs även att du lätt kan ställa om vid nya förutsättningar. Du har god social kompetens och samarbetsförmåga då stora delar av arbetet innebär nära samarbete med andra professioner och verksamheter. Som person är du lugn och trygg och kan på ett strukturerat sätt ansvara för dina arbetsuppgifter. Du bidrar med arbetsglädje till gruppen och visar omtanke om både patienter och dina arbetskamrater.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter vårt teamarbete och är stolta över vår verksamhet! Grunden för vårt arbete är mötet med barn, unga och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina behov av habilitering. Utifrån deras individuella behov utformar vi insatser. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten.

Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i ett attraktivt län för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Maria Hermansson Ström, enhetschef, 010 244 79 24 (tillgänglig för frågor under v.32)
Jennie Wallin, dietist, 010 242 43 15  (tillgänglig för frågor v30-32)

Sista ansökningsdag är den 14 augusti 2022. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Dietist, Habiliteringscentrum, Värnamo Tillbaka till lediga jobb