Legitimerad psykolog

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen, Nässjö

Vi söker

Är du legitimerad psykolog med intresse för ständig utveckling? Se då hit!
Vi söker nu dig som är psykolog till en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Utöver legitimationskrav ser vi också att du har goda kunskaper i svenska tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst på en lösningsfokuserad och trivsam arbetsplats. För oss är det viktigt med en god arbetsmiljö och där samarbete inom teamet är centralt. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.
Goda möjligheter finns också att utveckla dig och din profession samt medverka i mottagningens och klinikens utveckling och framtid.
För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter och behov.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Hos oss arbetar du med bedömnings-, utrednings-, och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer. Arbetet sker i tvärprofessionella team där både psykologer, kuratorer, läkare och sjuksköterska samt arbetsterapeut ingår.
I arbetet ingår även samverkan med andra vårdgivare och verksamheter.
Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag, dagtid.

För att du ska trivas hos oss

För oss är det viktigt du är initiativtagande, tar ansvar för dina uppgifter och är driven. Du kan när det krävs ändra förhållningssätt och anpassa dig till förändrade situationer. Vi värdesätter bra samarbete och därför är det viktigt att du kan arbeta bra tillsammans med andra. Du tycker om att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor går det bra att kontakta områdeschef Karin Elardt, 010-243 36 36, karin.elardt@rjl.se. Rekryteringsprocessen tar en paus mellan vecka 29 till 32 och återupptas därefter. Under denna period finns inte möjlighet att få återkoppling på frågor.  Sista ansökningsdag är den 2022-08-14. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Legitimerad psykolog Tillbaka till lediga jobb