Biträdande vårdenhetschef

Medicinsk vårdenhet B, Medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Har du tidigare erfarenheter eller vill ta nästa steg i en ledarroll? Vi på neurologi och strokesektionen söker nu en driven biträdande vårdenhetschef som vill bli en del av vårt team. ”Tillsammans för god professionell neurologisk vård”, är våra ledord.
Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för ledarskapsfrågor och utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du arbetar med akutsjukvård och tidigare erfarenheter av chefs- eller ledarskap är önskvärt. Vi söker dig med ambitionen och intresset för att stödja och utveckla medarbetarens kompetenser.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid inom din grundprofession. Vi erbjuder ett förordnande som biträdande vårdenhetschef under fyra år. Det finns stora möjligheter till förlängning av chefsförordnandet. Tillträde sker enligt överenskommelse. Hos oss får du arbeta på en sektion där vi värnar om ett gott arbetsklimat. I rollen som biträdande vårdenhetschef får du möjlighet att växa i ledarskapsrollen. För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. 
Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med

Du kommer att ha ett nära samarbete med vårdenhetschefen i det dagliga arbetet. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat, internutbildning av personal, patientsäkerhetsfrågor, ledarutveckling, arbetsmiljöansvar samt administration i Heroma med schemaläggning.

För att du ska trivas hos oss

Du är bra på att ta egna beslut och har god förmåga att behålla lugnet och agera även i stressade situationer. Ditt arbetssätt är strukturerat med fokus på kvalitet och du har god förmåga att anpassa dig utifrån ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett bra bemötande och ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har du frågor ring biträdande verksamhetschef Anette Elmquist 010-242 33 37 eller vårdenhetschef Therese Stendahl Hammarlund 010-242 12 21. Facklig representant för kommunal är Raili Gustavsson, 010-242 20 80, vårdförbundet Markus Lind 010-242 20 70.
Sista ansökningsdag är den 14 augusti 2022. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biträdande vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb