Specialistläkare inom gastroenterologi

Medicin- och geriatrikkliniken, Värnamo sjukhus

Är du gastroenterolog och redo för en ny utmaning på Sveriges näst bästa mellanstora sjukhus? Fortsätt då läsa!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad specialistläkare inom gastroenterologi och vill arbeta med våra trevliga kollegor i Värnamo. Tjänsten är främst tillsvidare på heltid, men vi är öppna för annan tjänstgöringsgrad. Tillträde sker enligt överenskommelse utifrån vad som passar dig.  

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på det mindre sjukhuset där all kompetens finns nära till hands. Här får du förmånliga arbetstider på en enhet som har full skopiverksamhet med dagsjukvård. Du får stor möjlighet att påverka ditt och verksamhetens arbete och beslutsvägarna är korta.
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar ett stort kliniskt ansvar för gastro, skopering samt mottagningsarbete med mycket patientkontakt. Här har vi en mindre enhet vilket ger dig som läkare ett större ansvar för patienterna och dessutom en stor möjlighet att påverka verksamheten och dess mål.

Enheten har gemensamt ansvar för kirurgiska och medicinska patienter vilket innebär att du som läkare får möjlighet att samarbeta med flera professioner med bred kompetens och erfarenhet i en omväxlande och givande roll. Vi har ett gott och nära samarbete med dagvården, kollegor på andra enheter samt de två andra gastroenheterna i länet.  

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är bekväm i en konsulterande och stöttande roll. Som person är du trygg och stabil med god förmåga att skilja mellan det personliga och professionella. Du är trygg med din kunskap och kompetens, vågar ta egna beslut och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Då arbetet innebär mycket samarbete med andra kollegor ser vi att du har lätt för att arbeta bra med andra människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Så här gör du om du är intresserad

Varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Magnus Cernerud, 010-244 57 68 vid frågor om tjänsten. Sista ansökningsdag är den 11 november 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare inom gastroenterologi Tillbaka till lediga jobb