Vårdadministratör

Norrahammar vårdcentral

Vi söker
Vi söker dig som är strukturerad, serviceinriktad och utbildad vårdadministratör/läkarsekreterare. Du har en god kunskap i det svenska språket och förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Det är en fördel om du har kunskap om vårt journalsystem Cosmic. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100 %. 

Vi erbjuder dig
Att vara vårdadministratör hos oss innebär ett varierat, roligt och spännande arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara och utmanas. Du får möjlighet att delta i utvecklings- och förbättringsarbeten och du kommer att ha ett nära samarbete även med andra yrkeskategorier på vårdcentralen.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med medicinsk dokumentation, diagnosklassificering, receptionsarbete och övriga vårdadministrativa uppgifter. Du kommer också att ta jourpass i receptionen på närakuten när vårdcentralen ansvarar för bemanningen av den. Vårdadministratörerna har en viktig funktion inom många områden och vi är måna om att ta tillvara din kompetens.

För att du ska trivas hos oss
Vi arbetar målinriktat och tycker om att nå resultat tillsammans med andra yrkeskategorier samt värdesätter egenskaper som god samarbetsförmåga, noggrannhet och serviceinriktad attityd. Vi har ett bra samarbete mellan olika professioner som bidrar till en god stämning på arbetsplatsen. Vi arbetar i team där du är en av lagspelarna för att kunna ge våra listade patienter bästa möjliga service.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Ann-Charlotte Lilja, tfn 010-2423925 alt 070-396 92 69. Facklig företrädare för Vision är Christina Flodén, tfn 010-242 15 85. Sista ansökningsdag är den 26 augusti 2019. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb