Vårdadministratör

Röntgen, Höglandssjukhuset Eksjö

Vill du i ditt arbetet mötas av en trevlig arbetsgrupp och känna dig betydelsefull? I vår verksamhet arbetar alla yrkeskategorier tillsammans för att nå ett så bra resultat som möjligt. Varmt välkommen att söka tjänsten som vårdadministratör hos oss på Röntgen i Eksjö!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör och har goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift samt goda IT kunskaper. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss blir du en del av en arbetsgrupp på cirka 10 vårdadministratörer. Vi erbjuder både interna och externa utbildningar och har individuell schemaläggning, vilket gör att du kan vara variera och påverka ditt schema och dina arbetstider. För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. 

Region Jönköpings län erbjuder även en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med

Som vårdadministratör kommer du att arbeta med transkribering av läkardiktat, remisshantering, tidsbokning, samt förberedelse av MDK (multidisciplinär konferens). Du har telefonkontakt med patienter och remittenter, skriver röntgensvar, hanterar röntgenbilder samt samverkar med klinikens alla professioner. I rollen ingår även övriga administrativa arbetsuppgifter samt bemanning av receptionen. Du har stor möjlighet till att rotera mellan arbetsuppgifterna för att få variation i arbetet. 

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt driver dessa på ett planerat och organiserat effektivt sätt. Du har god förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter och har god förmåga att arbeta lugnt och kontrollerat även i stressade situationer. Då behovet av arbetsinsatser kan variera är det viktigt att du är flexibel, har en god samarbetsförmåga och att du är serviceinriktad mot patienter, kollegor och samarbetspartners. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi strävar hela tiden efter att utföra vårt arbete med hög medicinsk kvalitet och bemöta våra patienter på bästa sätt. Våra kärnvärden är kvalitet, korta väntetider, patientsäkerhet, bra bemötande och korta svarstider. För att behålla en god arbetsmiljö är det viktigt med arbetsglädje och en bra teamkänsla.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Maire Puolakka 010-2435223 eller områdeschef Kenneth Junge 010-2435723. Facklig representant för Vision är Lillemor Örneling 010-2421584.

Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb