Tandhygienist, Rosenlund Folktandvård Jönköping

Rosenlund Folktandvård Jönköping

Rosenlund Folktandvård är en av Jönköpings största folktandvårdskliniker! Du hittar oss högt upp i Rosenlunds vårdcentrum i fina lokaler med underbar utsikt över Vättern. Närhet till specialisttandvården finns då Rosenlunds vårdcentrum också rymmer Odontologiska Institutionen. Vi förstärker nu kliniken med två tandhygienister. Välkommen med din ansökan!

 

Vi söker

Vi söker två legitimerade tandhygienister, gärna med treårig utbildning.

Vi ser det som positivt om du har erfarenhet som tandhygienist eller av annat vårdyrke, liksom erfarenhet av journalsystemet T4. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med start enligt överenskommelse.

Som ny medarbetare på kliniken får du ett individanpassat introduktionsprogram med god handledning.

Vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag på 3000 kronor/år och upp till 20,000 kronor i flyttbidrag till dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med

Du utför på en allmäntandvårdsklinik alla förekommande arbetsuppgifter för en tandhygienist. Du bemöter och behandlar barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetsäkert och professionellt sätt. Med patientens bästa i fokus arbetar du tillsammans med tandläkare och tandsköterska. Hos oss hjälps vi åt i det dagliga arbetet varför arbetsuppgifter som sterilarbete och viss assistans kan förekomma.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som trivs med ett självständigt arbete i en omväxlande arbetsmiljö. Du har förmågan att sätta och hålla egna tidsramar samt planera, strukturera och prioritera ditt arbete därefter. När situationen kräver det ställer du lätt om dig för att hantera oförutsägbara situationer. Du agerar efter din egen övertygelse men är också öppen för nya perspektiv. Du har patientens bästa för ögonen och anstränger dig för att hitta lösningar.

På kliniken bidrar du till en god arbetsmiljö och du värdesätter precis som vi en positiv teamkänsla. Du ser tydligt din roll i teamet och hur du kan bidra till bästa resultat. Du tar ansvar för att både ge och ta feedback och på så sätt utvecklas du genom dina kollegor.

Detta värderar vi högt

Vill du läsa mer om våra värderingar, mål och visioner? Besök gärna Jobba hos Folktandvården

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikkoordinator Sirkka Juntunen, 010-242 53 86 eller klinikchef Britt-Marie Tidehag 010-242 53 88.

Facklig kontaktperson för SRAT är Ulrica Jonsson, 010-242 38 47.

Sista ansökningsdag är den 21 augusti 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandhygienist, Rosenlund Folktandvård Jönköping Tillbaka till lediga jobb