Controller

Område ekonomi

Vi söker en controller till vår enhet för ekonomistyrning som består av fem medarbetare. Du kommer att vara placerad i Jönköping, men kommer att jobba över hela länet.

Vi söker

Vi söker dig som är nyfiken på att arbeta med ekonomistyrning inom en serviceorganisation. Du har högskoleexamen med inriktning ekonomi eller annan relevant högskoleutbildning. Du är nyutexaminerad eller har jobbat något år efter examen och är nyfiken på offentlig verksamhet. Du har goda kunskaper inom Office-paketet, särskilt Excel. Du har lätt för att sätta dig in i olika verksamhetssystem.

Vi erbjuder dig

Vi tänker oss ett upplägg där du succesivt kommer växa in i en controllerroll. Till en början kommer du få lära dig vår verksamhet genom att vara en resurs i frågor som rör debitering, avtal och upprättande av överenskommelser med kunder och verksamhet. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid.

Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du får växa in i rollen som controller för något eller några verksamhetsområden där huvuduppgiften är att stödja chefer i frågor som rör kalkylering, prissättning, budget, planering och uppföljning av verksamheten. Parallellt kommer du att vara en resurs för samtliga områden i frågor som rör debitering, avtal och upprättande av överenskommelser med kunder och verksamhet. Du svarar för att det praktiska rutinarbetet blir gjort såsom att skapa och uppdatera avtalsdatabas, ta fram filer för budgetinläsning med mera samt att finna sätt att utveckla och effektivisera arbetet. Du kommer ha ett nära samarbete med controllers, redovisningsansvarig, serviceledare och chefer. Eftersom de enheter som du kommer att arbeta med finns på olika orter i länet krävs det att du har körkort för bil.

För att du ska trivas hos oss

Din personlighet präglas av ett driv att vilja lära och förstå samband mellan ekonomi- och verksamhetsstyrning och se till helheten. Du har god analytiskt förmåga, är noggrann, strukturerad och tycker om att arbeta både självständigt och i team där olika kompetenser kan ingå. Intresse för att utveckla och förbättra arbetssätt och stödsystem är en viktig förutsättning för att lyckas. Som person är du flexibel och lätt att samarbeta med. Du har lätt att uttrycka dig både i tal och i skrift.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Eva-Lotte Köllerström, tfn 010 - 242 40 85, mobil 072-313 70 27. Facklig företrädare för SACO är Malin Svensson, tfn 010-243 59 42 och för Vision Ulrika Toftgård , tfn 076-145 90 61.
Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 25 augusti.

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Controller Tillbaka till lediga jobb