Tandsköterska, Sävsjö Folktandvård

Sävsjö Folktandvård

Välkommen till Sävsjö Folktandvård! Här möts du av positiva och flexibla kollegor som hjälper varandra. Under de senaste åren har vi tagit emot flera nya medarbetare, vilket har skapat en härlig kultur på kliniken.

Vill du läsa mer om vår klinik? Välkommen att titta in på Sävsjö Folktandvård

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska eller är i slutet av din utbildning. Har du datorvana och erfarenhet av journalsystemet T4 ser vi det som positivt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder flyttbidrag för dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med

I din roll som tandsköterska bemöter du och behandlar barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Du arbetar i team och stor del av din arbetstid kommer du att assistera tandläkare. I arbetet ingår även att utföra munhälsokontroller, fissurförseglingar, steril- och receptionsarbete. Viss extern verksamhet kan komma att ingå i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som trivs i mötet med människor och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa. Du är uppmärksam på var patients unika behov och gör ditt yttersta för att skapa en så god upplevelse som möjligt för våra patienter. Du anpassar din kommunikation till varje enskilt möte och säkerställer att ditt budskap nått fram. Vår vardag är händelserik och därför behöver du ha lätt för att ställa om och anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar strukturerat och även under mer pressade situationer är du lugn och stabil. Du trivs att arbeta i team och genom väl fungerade relationer ser du till att skapa bra samarbeten. Vidare organiserar du ditt arbete på ett effektivt sätt och visar engagemang för ditt arbete.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Läs gärna mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Anna Abelsson eller klinikkoordinator Katarina Carlsson på telefonnummer 010-243 87 08.
Facklig kontaktperson för Vision är Anita Hult, telefonnummer 073-248 16 13.

Sista ansökningsdag är den 18 augusti 2019.
Vi genomför urval och intervjuer löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, Sävsjö Folktandvård Tillbaka till lediga jobb