Sjuksköterska till Hematologmottagningen

Hematologmottagningen, Medicinsk vårdenhet E, Höglandssjukhuset Eksjö

Nu söker vi på hematologmottagningen på Höglandssjukhuset i Eksjö en ny kollega. Vi är ett team på nio medarbetare som tycker att vårt arbete är varierande, utvecklande och självständigt. Vi arbetar tätt tillsammans men har samtidigt mycket eget ansvar. Är du redo för något nytt? I så fall, tveka inte att söka jobbet!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill ha ett självständigt arbete inom ett spännande medicinskt område. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. För att trivas i rollen ser vi gärna att du har arbetat en tid som sjuksköterska, eftersom det krävs att du kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Tjänsten innebär rotation mellan mottagning och vårdavdelning. Vi tillämpar önskeschema vilket ger dig möjlighet att påverka hur du arbetar. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en vardag där du får vara självgående och ta ett stort ansvar för att planera den dagliga verksamheten tillsammans med ett team av sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. 

Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med

Du håller kontakten med patienterna och är en nyckelperson för verksamheten. I dina arbetsuppgifter ingår utöver planering och bokning  av patienter bland annat telefonrådgivning och att ge läkemedels- och cytostatikabehandlingar. Du har ett nära samarbete med läkare och sjuksköterskor på kliniken samt andra samverkanspartners.  

För att du ska trivas hos oss

För oss är det är viktigt att du är intresserad av att arbeta med vår patientgrupp och att du trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. 

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Mona Ottosson, 010-243 44 05. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anna Estehag Johannesson, 010-243 45 68.

Sista ansökningsdag är den 19 augusti 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska till Hematologmottagningen Tillbaka till lediga jobb