Sommarjobb, servicepersonal

Närservice, Eksjö och Nässjö

Ett sommarjobb är inte bara ett extraknäck. Ofta är det början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, chansen till ett nytt jobb, nya vänner eller kanske en ny väg i livet. Det börjar med ett sommarjobb!

Är du serviceinriktad, arbetsam och vill ha ett viktigt och meningsfullt sommarjobb som kan ge goda möjligheter till fortsatt extrajobb? Då har vi sommarjobbet för dig. Välkommen till oss inom Närservice i Eksjö och Nässjö! 

Rollen som servicepersonal 

När du sommarjobbar hos oss får du möjligheten att arbeta inom ett brett serviceområde med varierande arbetsuppgifter i nära samarbete andra. Du kommer arbeta med olika arbetsuppgifter inom serviceområdet som innefattar allt från daglig städverksamhet, måltidshantering på vårdavdelningar, patienttransporter och förrådshantering inom olika verksamheter inom Region Jönköpings län.

Hos oss får du möjlighet att både arbeta självständigt och i team där vi samarbetar och stöttar varandra för att tillsammans kunna ge bästa möjliga service till våra kunder. 

Du får arbetstider enligt schema som kan förläggas vardag och helg, från tidig morgon till kväll. Inför sommaren 2024 anställer vi flera semestervikarier och tjänsterna avser tidsbegränsade uppdrag under semesterperioden vecka 25-33 med eventuell möjlighet till förlängning efter sommaren. 

Din profil

Till sommaren söker vi flera engagerade medarbetare som vill arbeta som servicepersonal tillsammans med oss inom Närservice. Vi söker dig som vill arbeta med städ och service på en arbetsplats som värdesätter en god kvalité och ett nära samarbete. Har du utbildning inom lokalvård eller tidigare erfarenhet från städarbete är det en fördel, men det är inget krav. Det är även viktigt att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift för att kunna ta till dig instruktioner och kommunicera med kollegor och andra som du möter i ditt arbete. 

För att arbeta inom Närservice behöver du fyllt 18 år. För dig som studerar till exempelvis vård- och omsorgsprogrammet på gymnasiet eller som är i början av din högskoleutbildning till ett vårdyrke, kan detta vara ett ypperligt tillfälle att få värdefull erfarenhet av arbete i vårdmiljö och av Region Jönköpings län som arbetsgivare. Vi ser gärna att du har möjlighet att börja jobba på timmar redan innan sommaren. 

För att trivas hos oss är det viktigt att du är serviceinriktad, har lätt för att samarbeta och ett kommunikativt sätt. Du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är självgående och arbetsam. Det är även viktigt att du är noggrann och håller en hög kvalitet i ditt arbete. Du har en flexibel och positiv inställning och har förståelse för människors olikheter och olika kulturella bakgrunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig

Närservice inom Region Jönköpings län är en viktig del i kedjan för en god och säker vård. Vi finns över hela länet och är tillsammans ca 430 medarbetare. Läs gärna mer om Närservice som arbetsplats. Som servicepersonal gör du ett meningsfullt jobb då du en viktig del i kedjan för god och säker vård för invånare i vår region. Vi vill med våra sommarvikariat erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas tillsammans med våra verksamheter.

Så här säger två av våra medarbetare, Dream och Sunisa, om varför de trivs på arbetsplatsen och vad som är det bästa med deras arbete:

”Det är trevlig vårdpersonal och bra kollegor. Jag tycker även också att cheferna på Närservice är väldigt bra!”  Dream, servicepersonal

”Det bästa med jobbet är att man genom städningen gör ett viktigt jobb så patienter, personal och besökare vistas i rena lokaler och att det ser snyggt ut!”  Sunisa, servicepersonal

Det är inte alltid är lätt att vara ny på jobbet och därför gör vi vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg och förberedd inför ditt sommarjobb hos oss.

Innan du börjar jobba i verksamheten får du en grundlig introduktion anpassad utifrån dina behov och erfarenheter. Som medarbetare i Region Jönköpings län är du välkommen till våra friskvårdsanläggningar. De är utformade så att man ska kunna utöva friskvårdsaktivitet för att må bra, oavsett fysisk nivå och tidigare erfarenhet av träning. Denna förmån gäller även dig som är sommarvikarie och har en anställning på minst tre veckor. Lokalerna finns i Eksjö, Nässjö, Jönköping och Värnamo.

Har du frågor om tjänsten?

Har du frågor kring jobbet är du välkommen att kontakta enhetschef Eksjö Christian Andersson på telefon 010-243 67 10 eller mail christian.andersson@rjl.se, enhetschef Eksjö Sofia Torstensson, 010 - 243 51 24, sofia.torstensson@rjl.se eller enhetschef Nässjö Pernilla Brask, 010-243 67 22, pernilla.brask@rjl.se, Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess

Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period under sommaren. Ange eventuell praktik- och arbetslivserfarenhet i din ansökan och bifoga intyg. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 30 april. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Sommarjobb, servicepersonal Tillbaka till lediga jobb