Sommarjobb, vaktmästare

Närservice Vaktmästeri, Eksjö

Ett sommarjobb är inte bara ett extraknäck. Ofta är det början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, chansen till ett nytt jobb, nya vänner eller kanske en ny väg i livet. Det börjar med ett sommarjobb!

Är du serviceinriktad, trivs med ett omväxlande och aktivt arbete? Vill du ha ett viktigt och meningsfullt sommarjobb som kan ge goda möjligheter till fortsatt extrajobb? Då har vi jobbet för dig. Välkommen till oss inom Närservice i Eksjö! 

Rollen som vaktmästare

Som vaktmästare hos oss kommer du att arbeta inom ett brett område och med varierande arbetsuppgifter inom vaktmästeri. Du kommer exempelvis arbeta med transporter, godshantering, avfalls­hantering, posthantering, tvätthantering med mera. Truckkörning och tunga lyft förekommer dagligen. Hos oss får du möjlighet att både arbeta självständigt och i team där vi samarbetar och stöttar varandra för att tillsammans kunna ge bästa möjliga service till våra kunder. 

Din profil

Till sommaren söker vi flera engagerade medarbetare som vill arbeta som vaktmästare tillsammans med oss inom Närservice i Eksjö. Vi söker dig som trivs med ett omväxlande och varierande arbete. Meriterande för tjänsten är truckkörkort och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Inför sommaren 2024 anställer vi flera semestervikarier och tjänsterna avser tidsbegränsade uppdrag under semesterperioden vecka 25-33 med eventuell möjlighet till förlängning efter sommaren. Vi ser gärna att du har möjlighet att börja jobba på timmar redan innan sommaren. B-körkort är ett krav.

För att trivas hos oss krävs det att du har en god förmåga att samarbeta med andra, både inom Närservice och andra enheter och avdelningar. Du har god kommunikationsförmåga, är initiativtagande och tar stort ansvar för dina egna arbetsuppgifter samt har god förmåga att själv strukturera ditt arbete. För oss är det viktigt att du är flexibel, värdesätter en god kvalité och är noggrann. En positiv inställning och ett dagligt driv är viktiga egenskaper som vi värdesätter och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig


Närservice inom Region Jönköpings län är en viktig del i kedjan för en god och säker vård. Vi finns över hela länet och är tillsammans ca 430 medarbetare. Läs gärna mer om Närservice som arbetsplats. Vi erbjuder dig möjligheten till ett serviceinriktat, meningsfullt arbete på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Det är inte alltid är lätt att vara ny på jobbet och därför gör vi vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg, taggad och förberedd inför ditt sommarjobb hos oss. Innan du börjar jobba i verksamheten får du en grundlig introduktion anpassad utifrån dina behov och erfarenheter.

Som medarbetare i Region Jönköpings län är du välkommen till våra friskvårdsanläggningar. De är utformade så att man ska kunna utöva friskvårdsaktivitet för att må bra, oavsett fysisk nivå och tidigare erfarenhet av träning. Denna förmån gäller även dig som är sommarvikarie och har en anställning på minst tre veckor. Lokalerna finns i Eksjö, Nässjö, Jönköping och Värnamo.

Har du frågor om tjänsten?

Har du frågor kring jobbet är du välkommen att kontakta enhetschef Sofia Lago på telefon 010-24 35168, eller mail sofia.lago@rjl.se. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess

Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period under sommaren. Ange eventuell praktik- och arbetslivserfarenhet i din ansökan och bifoga intyg. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 30 april. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Sommarjobb, vaktmästare Tillbaka till lediga jobb