Sommarjobb, servicepersonal inom städ/vårdnära tjänster

Närservice Jönköping

Är du serviceinriktad, arbetsam och vill ha ett viktigt och meningsfullt sommarjobb som kan ge goda möjligheter till fortsatt extrajobb? Då har vi sommarjobbet för dig! Välkommen till oss inom Närservice!

Rollen som servicepersonal
När du sommarjobbar som servicepersonal hos oss inom Närservice får du möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Jobbet innebär daglig städverksamhet på till exempel sjukhuset Ryhov, vårdcentraler och i andra av Region Jönköpings läns lokaler. Du kan också få jobba med patienttransporter, förrådshantering och måltidshantering på vårdavdelningar. Ditt arbete är ett viktigt bidrag till både säkerhet och trivsel för patienter, besökare och medarbetare.

Inför sommaren 2024 anställer vi flera semestervikarier under semesterperioden vecka 25-33 med eventuell möjlighet till förlängning efter sommaren. Vi ser gärna att du har möjlighet att börja jobba på timmar redan innan sommaren.

Du får arbetstider enligt schema som kan förläggas både vardag och helg, vissa arbetspass kan börja tidig morgon (från kl. 06.00) andra vara förlagda till kvällstid (till klockan 22.00), arbetspass med tider däremellan förekommer också. För att arbeta i Närservice behöver du fyllt 18 år.

Din profil
För att trivas som servicepersonal är det viktigt att du är serviceinriktad, har lätt för att samarbeta och ett kommunikativt sätt. Du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är självgående och arbetsam.    
För oss är det viktigt att du är noggrann och håller en hög kvalité i ditt arbete. Du är lojal och har en flexibel och positiv inställning. Du har förståelse för människors olikheter och olika kulturella bakgrunder. 

Det är viktigt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift då det är av stor vikt att du har en bra och tydlig kommunikation. Dagligen kommer du vara i kontakt med vårdpersonal, kollegor och patienter.

Har du tidigare erfarenhet av städ, service och måltidshantering ser vi det som positivt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Som servicepersonal gör du ett meningsfullt arbete då du är en viktig del i kedjan för god och säker vård för invånare i vår region. Du får arbeta med service på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Våra medarbetare arbetar både självständigt och i team där de samarbetar och stöttar varandra för att kunna ge bästa möjliga service till kunderna.

Det är inte alltid är lätt att vara ny på jobbet och därför gör vi vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg, taggad och förberedd inför ditt sommarjobb hos oss. Innan du börjar jobba i verksamheten får du en grundlig introduktion anpassad utifrån dina behov och erfarenheter.

Närservice inom Region Jönköpings län är en viktig del i kedjan för en god och säker vård. Vi finns över hela länet och är tillsammans cirka 430 medarbetare. Läs gärna mer om Närservice som arbetsplats.

Vår rekryteringsprocess
Är du intresserad av ett sommarjobb hos oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 30 april men intervjuer och tillsättningar kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

I ett första steg kan du bli kontaktad per telefon. Blir du inbjuden till intervju får du först komma på en gruppintervju, där får du också veta mer om hur det är att sommarjobba hos oss. För dig som går vidare till nästa steg väntar en enskild intervju med berörd enhetschef. Arbetsprover och referenstagning är också del av vår rekryteringsprocess. Läs gärna mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida.

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer? Hör av dig via mail till enhetschef Therese Lindekrantz, therese.lindekrantz@rjl.se eller enhetschef Camilla Bremer, camilla.bermer@rjl.se.

Vi tar gärna emot mail från dig som har frågor om jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Sommarjobb, servicepersonal inom städ/vårdnära tjänster Tillbaka till lediga jobb