Sjuksköterska tim-anställning

Psykiatriska kliniken inom slutenvården, Höglandssjukhuset Eksjö

Vill du jobba extra som sjuksköterska? Kanske är du pensionerad eller endast vill arbeta på timmar? Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom slutenvården när verksamheten behöver extra resurser. Välkommen med din ansökan! 

Rollen som sjuksköterska

Som sjuksköterska hos oss leder du genomförandet av omvårdnadsprocessens alla steg i samverkan med patient och närstående. Du samordnar genomförandet av vårdplaner samt behandlingen av avdelningens patienter i samverkan med läkare och övriga i avdelningens team. Du arbetar även med ständiga förbättringar och bidrar till utvecklingen av den personcentrerade vården.

Din blivande arbetsplats

På psykiatriska kliniken Höglandet är vi cirka 190 medarbetare. För oss är det viktigt att alltid ha patienten i fokus. Vi skapar förtroende och goda förutsättningar för en effektiv kvalitativ psykiatrisk vård genom helhetssyn och kontinuitet i vårdkedjan. I arbetet möter vi vuxna i kommunerna Aneby, Eksjö, Nässjö, Tranås, Sävsjö och Vetlanda.

Här kan du läsa mer om psykiatriska kliniken på Höglandet

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Är du specialistsjuksköterska inom psykiatrisk vård och har erfarenhet inom området ses det som meriterande.

För att trivas hos oss tror vi att du är en trygg och stabil person som tar initiativ. Då du i ditt arbete kommer du ha kontakt med många olika människor är viktigt att du är bra på att samarbeta och har förmåga att sätta dig in i andras perspektiv. Vidare lägger vi vikt vid att du har en positiv inställning till ditt arbete och en vilja att bidra till såväl din egen som vår kliniks utveckling.

Vårt erbjudande till dig

Vi erbjuder dig en timanställning. Hos oss kommer du till en engagerad arbetsplats där vi arbetar i team. Tillsammans arbetar vi i en välfungerande klinik med patienten i fokus.

För att skapa goda förutsättningar för dig i din roll så arbetar vi med Rätt Använd Kompetens (RAK), vilket hos oss innebär att skötare stöttar upp i arbetsuppgifter som exempelvis anamnes, omvårdnadsplaner och vårdplanering. Vi jobbar också kontinuerligt med förbättringsarbeten varpå vi just nu är igång med att implementera Safewards som en del i att skapa en tryggare vård och arbetsmiljö.

Du får såklart också tillgång till våra andra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner

Har du frågor om tjänsten?

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Camilla Ringborg-Johansson, vårdenhetschef avdelning A, 010-243 56 56 eller Michaela Helgasdotter Sjöberg, vårdenhetschef avdelning B, 010-243 56 72.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 2024-04-30. Varmt välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Sök jobbet som Sjuksköterska tim-anställning Tillbaka till lediga jobb