Sommarjobb, läkarstudent termin 7-8

Medicin- och geriatrikkliniken, Värnamo sjukhus

Är du en läkarstudent som läser termin 7 eller 8? Då har vi det perfekta jobbet för dig

Vi söker

Medicin- och geriatrikkliniken i Värnamo söker nu efter dig som läser till läkare och som är i termin 7-8. Vi vill erbjuda dig en lärorik och annorlunda sommar där du får träna din kliniska blick och arbeta utifrån olika perspektiv och professioner. Du kommer att jobba 8 veckor i sommar med start i vecka 25, men redan vecka 24 kommer du gå en två dagars introduktion. Arbetet innehåller både dag- och nattjänstgöring.

Vi erbjuder dig

Denna tjänst kommer inte bara att vara en merit inför din framtida läkarkarriär utan du kommer även vara en stor tillgång till Medicin- och geriatrikkliniken under sommaren. 

För att du ska känna dig trygg kommer du att få en fast handledare som du kan vända dig till under sommaren och som tidigare nämnts får du även en 2 dagars introduktion vecka 24. Introduktionen kommer att vara uppdelad så att en dag kommer du att följa med en erfaren sjuksköterska medan den andra dagen kommer du att få tillbringa med en utbildningsansvarig läkare för att få möjlighet att bekanta dig med kliniken innan du börjar jobba. 

Som medarbetare i Region Jönköpings län är du välkommen till våra friskvårdsanläggningar. De är utformade så att man ska kunna utöva friskvårdsaktivitet för att må bra, oavsett fysisk nivå och tidigare erfarenhet av träning. Denna förmån gäller även dig som är sommarvikarie och har en anställning på minst tre veckor. Lokalerna finns i Eksjö, Nässjö, Jönköping och Värnamo.

Det här får du arbeta med

Du kommer att jobba i team med följande professioner: Sjuksköterska, Undersköterska, ST-läkare, AT-läkare och Överläkare. Denna tjänst kommer inte bara att vara en merit inför din framtida läkarkarriär utan du kommer även vara en stor tillgång för Medicin- och geriatrikkliniken under sommaren.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara uppdelat på två veckors intervaller där du under två veckor jobbar natt på vårdavdelning med omvårdnadspersonal och sedan två veckor dagtid med läkare.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Praktisk omvårdnad, vilopositioner och transporter
  • NEWS-kontroller och reagera på dessa och dokumentera det som behövs
  • Hålla koll på vätskebalans och dokumentera
  • Sätta PVKer och ta prover
  • Ta kontakt med jourläkare vb
  • Göra enklare bedömningar och journalanteckningar med handledning av jourläkare

 

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är lugn, stabil och har lätt att anpassa dig efter de olika omständigheter som ofta råder på ett sjukhus. Då du kommer jobba i team så ser vi gärna att du har lätt för att samarbeta och är lyhörd gentemot såväl kollegor som patienter. 

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Jennie Borsved 010-244 7565 eller vårdenhetschef Malin Sandholst 010-244 7561

Sista ansökningsdag är den 30 april 2024. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt

Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Sommarjobb, läkarstudent termin 7-8 Tillbaka till lediga jobb