Kultur

Föreläsning med Stephen Burks 11 juni på Vandalorum

En man sitter på en stol framför en bokhylla
Den amerikanska designern Stephen Burks är på plats i Värnamo och kommer under tiden i Sverige att besöka möbel- och tillverkningsindustrin i länet samt hålla en föreläsning på Vandalorum den 11 juni. Foto: Johan W Avby

Välkommen på föreläsning med Stephen Burks, den förste stipendiaten till det nybildade Bruno Mathsson Design Residency! Burks, en av USA:s mest tongivande och välrenommerade formgivare håller den 11/6 en föreläsning i samband med sitt pågående residens i Värnamo.

Tisdag 11 juni kl 12:30 till 13:30 på Vandalorum
Föreläsningen är gratis. Lunch går att köpa på plats.

Vänligen ange namn och antal vid er anmälan via mail till info@vandalorum.se


Bruno Mathsson Design Residency är ett nystartat residens som erbjuder en internationell designer tid för efterforskning, utveckling, nätverkande och fokus, inom ramen för Vandalorum och Jönköpingsregionens omfattande tillverkningsindustri. Residenset drivs av Region Jönköpings län och Vandalorum, i samarbete med IASPIS, Konstnärsnämndens internationella program inom bild- och form, och Värnamo kommun, samt med entreprenör och möbelsamlare Johan Sjöberg, Bruno Mathsson International och Stiftelsen Karin och Bruno Mathssons fond.

Läs mer om Bruno Mathsson Design Residency här