Sommarjobb, sjuksköterska, Höglandssjukhuset

Höglandssjukhuset, Eksjö

Ett sommarjobb är inte bara ett extraknäck. Ofta är det början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, chansen till ett nytt jobb, nya vänner eller kanske en ny väg i livet. Det börjar med ett sommarjobb!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller tar examen i juni 2023. Vi ser positivt på att du kan arbeta sammanhängande under hela sommarperioden. Många av våra kliniker har behov under sommaren och vi hoppas på just din ansökan! 

För att kunna ha en så god sommarplanering som möjligt ser vi positivt på om du kan arbeta åtta veckor sammanhängande under sommaren. Introduktion sker utöver dessa veckor. 

Vi erbjuder dig

Vi vill med våra sommarvikariat erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas tillsammans med våra verksamheter. Inför sommaren 2023 anställer vi sjuksköterskor för semestervikariat både med start i januari och med start senare under våren. Stora möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning.

- Jag har fått suverän hjälp under min introduktion. Jag vågar ställa mycket frågor och mina kollegor har verkligen hjälp mig med på allt jag undrat. säger Frida, sjuksköterska på Höglandssjukhuset i Eksjö.

Vi vet att det inte alltid är lätt att vara ny på jobbet och därför gör vi vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg, taggad och förberedd inför ditt sommarjobb hos oss. Innan du börjar jobba i verksamheten får du en grundlig introduktion utifrån dina behov och erfarenheter.

För dig som fortsätter din anställning efter sommaren erbjuder vi dig att delta i ett av Sveriges bästa introduktions- och utvecklingsprogram för nyutbildade sjuksköterskor - RIU. Programmet omfattar 20 heldagar fördelade på åtta månader med föreläsningar, hospiteringar och reflektioner. RIU ger dig en möjlighet att träffa andra sjuksköterskor i samma situation där ni utbyter erfarenheter och ger varandra råd och stöttning.

Som medarbetare i Region Jönköpings län är du välkommen till våra friskvårdsanläggningar. De är utformade så att man ska kunna utöva friskvårdsaktivitet för att må bra, oavsett fysisk nivå och tidigare erfarenhet av träning. Denna förmån gäller även dig som är sommarvikarie och har en anställning på minst tre veckor. Lokalerna finns i Eksjö, Nässjö, Jönköping och Värnamo.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvarar för egna arbetsuppgifter och även för enhetens helhet. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Jessica Glimberg, 010-242 11 37, jessica.glimberg@rjl.se.

Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Det är viktigt att du också bifogar examensbevis. Om du ännu inte är färdig med studierna, bifoga ett LADOK-utdrag. Har du redan en muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Eftersom urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 mars 2023. Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser eller rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Sommarjobb, sjuksköterska, Höglandssjukhuset Tillbaka till lediga jobb