Sommarjobb, sjuksköterska ambulanssjukvården

Ambulanssjukvården, Region Jönköpings län

Ett sommarjobb är inte bara ett extraknäck. Ofta är det början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, chansen till ett nytt jobb, nya vänner eller kanske en ny väg framåt i livet. Det börjar med ett sommarjobb!

Nu söker vi kollegor till våra ambulansområden i norr, söder och öster inför sommaren 2023. Är du redo? Varmt välkommen med din ansökan till oss på ambulanssjukvården!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års klinisk erfarenhet. Har du specialistutbildning inom ambulanssjukvård, akutsjukvård, anestesisjukvård eller intensivvård är det meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten. Du har god körvana samt bra kondition och fysisk arbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Som sjuksköterska under sommaren arbetar du tillsammans med en van ambulanssjuksköterska.

Tester inför semestervikariaten anordnas varje år, där sökande bjuds in till gemensamma tester och intervju. Testerna sker vid flera tillfällen. Uttagningen består av fysiska tester, bilkörning samt intervju. Efter avklarad test sker ett urval till introduktionsutbildningen.

Introduktionsutbildningen genomförs under våren 2023. För att bli erbjuden ett semestervikariat krävs att introduktionsutbildningen genomförs med godkänt resultat. Vi försöker i möjligaste mån tillgodose önskemål om tjänstgöringsort.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med många kontaktytor där din kompetens hela tiden tillvaratas och utmanas. Omväxlingen i arbetet gör att du varje dag får möjlighet att utvecklas och lära nytt. Ambulanssjukvården är en multidisciplinär verksamhet, vilket gör att vi ständigt utvecklar vår kompetens inom olika områden. Vill du veta mer om vår vardag? Varmt välkommen att följa oss på Instagram!

Som medarbetare i Region Jönköpings län är du välkommen till våra friskvårdsanläggningar. De är utformade så att man ska kunna utöva friskvårdsaktivitet för att må bra, oavsett fysisk nivå och tidigare erfarenhet av träning. Denna förmån gäller även dig som är sommarvikarie och har en anställning på minst tre veckor. Lokalerna finns i Eksjö, Nässjö, Jönköping och Värnamo.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska arbetar du tillsammans med en ambulanssjukvårdare eller annan sjuksköterska som har grund- eller specialistutbildning. I det dagliga arbetet möter du alla typer av patienter, där ditt arbete innebär att ge en god och patientsäker vård utifrån patientens behov. Ditt arbete är därför varierande och ingen dag är den andra lik. 

För att du ska trivas hos oss

Du har en god social förmåga, visar yrkesskicklighet och tycker om att arbeta i team. Du ska också ha ett stort intresse för att arbeta med människor. Verksamheten inom dagens ambulanssjukvård ställer stora medicinska och tekniska krav men även krav på flexibilitet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt genomgången introduktionsutbildning med godkänt resultat.

Detta värderar vi högt

Att arbeta inom ambulanssjukvården ställer krav på personlig mognad och gott omdöme. Mötet med patienten är det viktigaste för oss vilket ställer stora krav på social kompetens och god empatisk förmåga. Du är engagerad i ditt arbete och din vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling är av stort värde. Ambulanssjukvården är en multidisciplinär verksamhet, vilket gör att vi ständigt utvecklar vår kompetens inom olika områden.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av våra områdeschefer, se nedan. 

• Områdeschef söder: Malin Bunnstad Ottosson, 072-202 63 84
• Områdeschef norr: Fredrik Hegg, 010-242 28 05
• Områdeschefer öster: Daniel Hegefeldt, 070-620 86 81, Marie Wahlström, 070-219 22 45

Vi rekryterar kontinuerligt under ansökningsperioden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 30 mars 2023. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Sommarjobb, sjuksköterska ambulanssjukvården Tillbaka till lediga jobb