Intresseanmälan läkare

En manlig läkare

Är du specialistläkare eller överläkare och nyfiken på en arbetsplats i framkant? Välkommen till Region Jönköpings län! Inom Region Jönköpings län finns spännande möjligheter för dig som vill vara med och utveckla Sveriges bästa hälso- och sjukvård. Vi erbjuder dig möjligheten att få växa på både det professionella och det personliga planet i verksamheter som är under ständig utveckling.

Varför ska du välja Region Jönköpings län?
Region Jönköpings län har under flera decennier gjort strategiska satsningar för att skapa ett bra klimat för forskning. Genom Futurum, vår akademi för hälsa och vård, har medarbetare möjlighet att självständigt bedriva eller medverka i klinisk patientnära forskning. Futurum erbjuder bland annat stöd i form av forskningsanslag, erfarna handledare, forskarkurser, nätverk, forskningskommunikation med mera. Läs gärna mer om forskningsmöjligheter hos oss här: Forska hos oss, Region Jönköpings län.

Region Jönköpings län har goda medicinska och ekonomiska resultat och är en av två regioner i hela Sverige med en ekonomi i balans. Våra tre sjukhus har även en rad placeringar i den absoluta toppen i Dagens medicins rankningar över Sveriges bästa mellanstora sjukhus.

Våra medarbetare är vår största tillgång. Vi har låg sjukfrånvaro och låg personalomsättning. Att våra medarbetare trivs och har en god arbetsmiljö har visat sig i vår medarbetarundersökning, vilket vi också är otroligt stolta över.

Vi har ett gott utbildningsklimat och i årets ranking blev Höglandsjukhuset i Eksjö utsett till Sveriges tredje bästa sjukhus att göra sin allmäntjänstgöring på. Länets tre sjukhus har alla förbättrat sin placering i årets mätning.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen.  Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Vill du veta mer om de olika verksamheterna på våra tre sjukhus hittar du information här: Sjukhus som arbetsplats, Region Jönköpings län (rjl.se).


Vill du veta mer?
Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som är specialistläkare eller överläkare eller är i slutet av din specialisttjänstgöring och som är intresserad av att få veta mer om Region Jönköpings län. Vill du veta mer om de möjligheter som finns här, hör gärna av dig till någon av våra rekryteringsspecialister, se kontaktuppgifter i högerspalten. Anmäl ditt intresse via Region Jönköpings läns intresseanmälan (Extern länk) för läkare så blir du kontaktad av oss när vi har ett behov som matchar din kompetens.

På våra sociala kanaler hittar du mer information om Region Jönköpings län. Du hittar oss på Facebook (Extern länk)LinkedIn (Extern länk) och Instagram (Extern länk)