Intresseanmälan biomedicinsk analytiker Region Jönköpings Län

Medarbetare kollar prover

Är du biomedicinsk analytiker och nyfiken på en arbetsplats i framkant? Välkommen till Region Jönköpings län!

Vill du jobba som biomedicinsk analytiker i en organisation som sätter stort värde på utveckling och ständiga förbättringar? Region Jönköpings län finns till för invånarna i länet med syfte att förbättra både vardag och livskvalitet. Vår vision är ”För ett bra liv i en attraktiv region”. Hos oss får du möjlighet att bidra till något som är meningsfullt och viktigt för väldigt många människor. Här finns det möjlighet att arbeta som biomedicinsk analytiker i en variation av olika områden inom laboratoriemedicin, klinisk fysiologi och röntgen.

Varför arbeta som biomedicinsk analytiker inom Region Jönköpings län?

Region Jönköpings län är en kunskapsintensiv organisation med en mångfald av olika yrken och arbetsplatser, det gör att du som medarbetare har goda möjligheter till utveckling och variation inom organisationen.

Vi vill ge alla våra medarbetare tillgång till stöd, inspiration, utbildning och utveckling. Därför erbjuder vi utbildningar och nätverk på många olika nivåer där du kan utbyta erfarenheter med dina kollegor inom organisationen, oavsett om du är ny som biomedicinsk analytiker eller om du är rutinerad i rollen.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Vill du veta mer?
Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som är biomedicinsk analytiker och som är intresserad av att få veta mer om Region Jönköpings län. Anmäl ditt intresse via Region Jönköpings läns intresseanmälan (Extern länk) för biomedicinska analytiker så blir du kontaktad av oss när vi har ett behov som matchar din kompetens.