Så kontaktar du vården

Matglädje: restaurang, café, Måltidsexpress, butik, Smartkyl

Manlig kock visar upp en av dagens rätter.
Hungrig? Då är du välkommen in till oss på Restaurang Matglädje - en av Region Jönköpings läns tre restauranger. Kvalitet hos oss ligger i vår goda mat, lagad på fina råvaror som vi köper in med omtanke både om hälsa och miljö. Foto: Johan W Avby

Både du som besökare och medarbetare är välkommen till Matglädje! Där kan du äta dagens lunch som består av två eller flera rätter. Du kan också ta en fika eller köpa med dig något från Måltidsexpressen eller Smartkylen.

Här finns vi

Vi finns i huvudentrén i hus 37 ovanför rulltrappan.

Restaurang

Vita linnedukar, tallrikar med guldkant, kristallglas. Visst är det vackert. Men det är inte den sortens kvalitet du får hos oss. Kvalitet hos oss ligger i vår goda mat, lagad på fina råvaror som vi köper in med omtanke både om hälsa och miljö.

Lunchmeny

Veckans lunchmeny (Extern länk)

Priser

  • Dagens lunch inklusive sallad, smör, bröd, dryck och kaffe: 120 kronor.
  • Ta med/take away: 116 kronor.
  • Sallad inklusive smör och bröd: 100 kronor.

Ladda ditt värdekort (eller SITHS-kort för medarbetare) och få 10 % rabatt på dagens lunch

  • 300/500/1 000 kronor.

Café och butik

Sitt ned i vår cafeteria

Ta dig en fika och njut av olika sorters kaffe, kakor och bullar. Vill du ha något matigare finns olika smörgåsar, toast, smoothie och hemlagad paj. Vi har något även för dig som är allergiker.

Ta med dig i farten med Måltidsexpressen

Behöver du ha något matigt, snabbt i farten, så kan du köpa med dig något från vårt Grab and Go-sortiment i måltidsexpressen. Här finns smörgåsar i olika storlekar och med olika fyllningar, wraps, sallader, egenproducerade matlådor som värms i micron samt smoothie med mera.

Mer ur butikens sortiment

I vår butik kan du handla dryck, snacks och godis, frukt, hälsosammare snacks/mellanmål, tidningar, frimärken och vykort med mera.

Smartkyl/varuautomat 

Utanför vår butik finns en smart-kyl/varuautomat där vi har dygnet runt-service med enklare förtäring, mellanmål, dryck och snacks.