Att jobba hos oss

Jobba på Norrahammar Folktandvård

En patient blir behandlad på kliniken
Välkommen till Norrahammar Folktandvård Foto: Ögonblicksbild tagen med mobilkamera

På vår klinik är utveckling en naturlig del av vår verksamhet. Vi tar oss gärna an nya utmaningar genom att vara testklinik för nya program eller arbetssätt. Vi tycker det är roligt med nya medarbetare och har ett gott rykte bland våra studenter.

Hos oss går hjälpsamhet och trivsel hand i hand. Att se en kollega lyckas med det den föresatt sig gynnar hela kliniken. Vi är stolta över att vara den klinik som patienter vänder sig till när de behöver hjälp och vi har mycket god patienttillgång.

Vi hoppas att du vill utveckla kliniken tillsammans med oss. Det vi kan erbjuda är handledning från erfarna kollegor och möjlighet att växa i ditt yrke. Vi hoppas också att du kan delge oss dina kunskaper och vi ser fram emot intressanta diskussioner där erfarenhet möter nyfikenhet och nya idéer.

Norrahammar – expansiv ort i grön dal

Vår klinik ligger utmed Tabergsån i den gröna Tabergsdalen. Norrahammar ligger i södra delen av Jönköping. Stadsdelen expanderar och här byggs flera nya villor och det finns goda kommunikationer hit. Du tar dig enkelt till Jönköpings centrum med buss eller tåg. Det tar cirka 25 minuter. Vill du åka bil tar du E4:an in till stan på 15 minuter.

Gillar du en aktiv fritid kan vi erbjuda dig bra aktivitetsmöjligheter med bad, tennis, ishall, friluftsaktiviteter, jogging/skidspår och golf på nära håll. Hos oss har du också nära till skolor och barnomsorg.

Fakta om Norrahammar Folktandvård

Medarbetare

  • 24

Patientstock

  • 5 300 vuxenpatienter
  • 3 000 barnpatienter

Kontaktpersoner

Anna Magnusson
Klinikchef
010-242 39 50
anna.magnusson@rjl.se

Suzana Azizi
Klinikkoordinator
010-242 97 11
suzana.azizi@rjl.se