Våra parkeringsplatser
Parkeringsplatser vid vår entré är tillfälligt ur bruk. Det kan därmed innebära att det tar längre tid att hitta parkering om du kommer med bil. Planera för detta inför ditt besök och var ute i god tid. Tack för förståelsen!

Avdelningen för ortodonti, Nässjö

Olika färgade tandställningar ligger på en grön bakgrund
Foto: Anna Wennberg

Avdelningen för ortodonti utreder och behandlar olika bettfel. Det kan till exempel vara att tänderna inte möts på ett bra sätt när man biter ihop, att tänderna inte växer fram ur käkbenet eller när tandanlag (cellerna som behövs för att tanden ska kunna bildas) saknas. Vi arbetar också för att skapa en bra utveckling av barn och ungdomars bett under deras uppväxt. Behandlingen görs med olika sorters tandställningar. Vi har möjlighet att erbjuda tandställning som är genomskinlig eller som sätts på baksidan av tänderna.

Vi erbjuder tandreglering för barn, ungdomar och vuxna. För kostnadsfri behandling för barn och ungdomar krävs en remiss från en av våra allmäntandvårdskliniker eller privattandläkare.

Öppettider

Måndag-torsdag 7:30-16:30
Fredag 7:30-12:30

Besöksadress

Avdelningen för ortodonti
Odontologiskt centrum
Nässjö vårdcentrum
Ingsbergsgatan 29
571 37 Nässjö 

Postadress

Avdelningen för ortodonti
Nässjö vårdcentrum
571 81 Nässjö

Telefonnummer

010-243 36 60

1177 E-tjänster

Här kan du omboka din tid, beställa journalkopior, förnya recept etc.

Till 1177 (Extern länk)

Mer information på 1177 

Tandreglering, 1177.se (Extern länk)

 


På grund av vägarbete på riksväg 40 som kommer pågå till hösten 2025 önskar vi att du som patient planerar för att restiden till vår klinik tar längre tid än vanligt. Är du mer än 10 minuter sen kan vi inte garantera att vi kan ta hand om dig som planerat och vi måste då boka om din tid