Att jobba hos oss

Jobba på avdelningen för oral protetik

En medarbetare sitter i receptionen och ler in i kameran
Välkommen till avdelningen för endodonti, avdelningen för oral protetik och avdelningen för parodontologi Foto: Ögonblicksbild tagen med mobilkamera

I Rosenlunds vårdcentrum arbetar alla specialiteter inom avdelningen för endodonti, avdelningen för protetik och avdelningen för parodontologi på samma våning. Detta medför på många sätt ett bra samarbete mellan de olika avdelningarna, som till exempel vid terapiplaneringar.

En av våra främsta förmåner är att få arbete med den vackra utsikten över Vättern. Vi har också väldigt trivsamma lokaler och ett fint personalrum

Vi behandlar nya broar, kronor, proteser och planerar inför implantatbehandlingar

Till avdelningen för oral protetik kommer remisser på patienter från hela Jönköpings län och som har ett stort tandvårdsbehov. På avdelningen hjälper vi till med behandlingar av nya broar, kronor, proteser och planering inför implantatbehandlingar.  

Vår arbetsplats är en utbildningsklinik vilket innebär att vi har ST-tandläkare som går sin utbildning hos oss för att bli specialister. Det bedrivs även olika forskningsprojekt inom de ämnet. 

Kontaktpersoner

Maria Kassapidou
Klinikchef
010-242 46 11
maria.kassapidou@rjl.se

Eva Johansson
Enhetschef
010-242 46 25
eva.a.johansson@rjl.se