Att jobba hos oss

Jobba på Råslätt Folktandvård Jönköping

Personalen i personalrummet på kliniken
Välkommen till Råslätt Folktandvård Jönköping Foto: Daniel Windre

Välkommen till vår klinik där du har chansen att växa i ditt yrke och bygga upp en bred kompetens. Vi erbjuder en spännande arbetsdag med varierande behandlingar och möten med människor i olika åldrar och med olika tandvårdserfarenhet.

Klinikens upptagningsområde är Råslätt, Gamla Råslätt, Barnarp, Torsvik, Ljungarum, Strömsberg, Haga, Grästorp och en del av Hovslätt. 

Alla medarbetare är aktivt engagerade i utvecklingen av vår klinik och vi hoppas att du vill utveckla kliniken tillsammans med oss. Vi tycker att det är viktigt med en bra introduktion. Erfarna kollegor har gott om tid avsatt för handledning av nya medarbetare.   

Viktigt för oss är trivsel, öppen kommunikation, samarbete och flexibilitet i arbetet. Att kunna ge och ta emot feedback samt att stötta varandra är något vi värdesätter. Vi har en positiv kultur på kliniken, stark sammanhållning samt ett gott arbetsklimat och skratt hörs ofta ifrån vårt ljusa personalrum. Då och då hittar vi på något roligt efter jobbet.    

Råslätt har allt du behöver

Kliniken är centralt belägen på torget på Råslätt. Området har allt man behöver mycket nära – affärscentrum, matställen, vårdcentral, bibliotek, inomhusbad och sporthall. Till centrala Jönköping, det stora shoppingcentrumet A6 och Länssjukhuset Ryhov finns det bra kommunikationer med buss.

Fakta om Råslätt Folktandvård Jönköping

Medarbetare

  • 38

Patientstock

  • 4 500 vuxenpatienter
  • 4 400 barnpatienter

Kontaktpersoner

Anna Magnusson
Klinikchef
010-242 97 20
anna.magnusson@rjl.se

Suzana Azizi
Klinikkoordinator
010-242 97 11
suzana.azizi@rjl.se

Jessica Bruhn
Klinikkoordinator
010-242 97 03
jessica.bruhn@rjl.se