Folktandvårdens kursprogram

Bilden är ett collage. Ett barn ler i n i kameran. Bredvid syns tandställningar. Över bilden ligger en ikon med en bok och penna.
Foto: Julia Lindster

Vi tror på att utveckla varandra – mellan yrkeskategorier, specialistgrenar, erfarenheter, intresse och vardagliga prövningar. Därför behöver vi organisera och aktivt planera nya vägar för dig. Ta reda på vad du vill fortsätta utvecklas inom –  välkommen att ta del av Folktandvårdens kursprogram.

Hur vill du fortsätta utvecklas odontologiskt? Hos oss får du plats att växa. Tillsammans planerar du och din chef årligen din individuella utvecklingsplan. För att du ska bli ditt bästa yrkesmässiga jag. De mål du sätter upp för dig själv formar din egen utveckling och bidrar till måluppfyllelse i Folktandvåden. Det gör oss väldigt lyhörda i framtagandet av vårt kursutbud och andra möjliga utvecklingsvägar för dig och dina kollegor. 

Samla kunskap

Vi är också väldigt duktiga på att ta till vara på den stora kunskap som finns i vår verksamhet och se till att den delas vidare. Utifrån gemensamma behov insamlar och delar vi strukturerat med oss av kunskapen till varandra. Vi vet att utbytet av nytt lärande driver oss framåt. Varje dag.

I Folktandvårdens kursprogram har vi samlat kurser anpassat för din yrkeskategori och vardagliga prövningar. Kursgivarna är dina kollegor – vår verksamhets experter. När kunskapen inte finns innanför våra egna väggar har vi sett till att blickat ut och knyta andra utbildare till oss.

Spetsa dina färdigheter

Vi ställer krav på det vi gör och vill att du ska utvecklas på bästa sätt. Dyk in i vårt breda kursutbud och spetsa dina färdigheter med ny kunskap – som utvecklar dig i det lilla och det stora.  

I vår Lärande och komptensportal (LOK) finns alla kurser listade. Här hittar du kursinnehåll, namn på kursgivare och utbildningssalar samt all information du behöver om diverse praktiksa förberedelser. Håll dig uppdaterad i portalen för att ta del av vår senaste kunskap. 

Logga in i vår utbildningsportal LOK för att ta del av kursutbudet för dig som inte är anställd hos oss.

Medarbetare inom Region Jönköpings län, Region Östergötland och Region Kalmar har förtur. Övriga är välkomna med en anmälan och blir antagna i mån av plats.

Ett antagningsbesked skickas ut någon vecka efter att sista anmälningsdag har passserat.

Folktandvårdens kursutbud (Extern länk) (Extern länk)