Att jobba hos oss

Jobba på avdelningen för parodontologi

Receptionen på avdelningen för parodontologi
Välkommen till avdelningen för endodonti, avdelningen för oral protetik och avdelningen för parodontologi Foto: Ulf Mårtensson

I Rosenlunds vårdcentrum arbetar alla specialiteter inom avdelningen för endodonti, avdelningen för protetik och avdelningen för parodontologi på samma våning. Detta medför på många sätt ett bra samarbete mellan de olika avdelningarna, som till exempel vid terapiplaneringar.

En av våra främsta förmåner är att få arbete med den vackra utsikten över Vättern. Vi har också väldigt trivsamma lokaler och ett fint personalrum. I vår reception möter du någon av våra tandsköterskor, som välkomnar dig och gärna svarar på dina frågor.

Vi behandlar tandlossningsskadade tänder, gör implantat och utför regenerativ kirurgi

Till avdelningen för parodontologi kommer remisser på patienter från hela Jönköpings län och som har ett stort tandvårdsbehov. På avdelningen behandlas patienter med tandlossningsskadade tänder, implantatinstallationer och regenerativ kirurgi.  

Vår arbetsplats är en utbildningsklinik vilket innebär att vi har ST-tandläkare som går sin utbildning hos oss för att bli specialister. Det bedrivs även olika forskningsprojekt inom ämnet.

Kontaktpersoner

Ola Norderyd
Klinikchef
010-242 46 11
ola.norderyd@rjl.se

Eva Johansson
Enhetschef
010-242 46 25
eva.a.johansson@rjl.se