Att jobba hos oss

Jobba på Hälsan Folktandvård Jönköping

Ett kök med en datorskärm på bortre väggen.
Vårt nyrenoverade kök med vår informationsskärm i bakgrunden. Foto: Ulf Mårtensson

Vill du vara med och vidareutveckla vår folktandvårdsklinik? Vi är en cityklinik som är granne med Högskolan i Jönköping och eftertraktad av patienterna – inte minst av studenterna.

Hos oss är varje dag händelserik, vilket beror på variationen av patienter i alla åldrar - från de allra yngsta till de allra äldsta.

Vi arbetar alla för att erbjuda våra patienter modern tandvård med kvalitet och omvårdnad i centrum, vilket är viktigt och betydelsefullt för oss medarbetare i vardagen.

Blandningen av medarbetare med olika lång erfarenhet är berikande för vården vi utför. Dessutom kan vi erbjuda alla typer av behandlingar – även de mer komplicerade.

Vår klinik, med både ny inredning och utrustning, har också Jönköpings stora service- och kulturutbud runt hörnet. Men trots vårt centrala läge har vi chansen att njuta av fika och lunch utomhus på sommaren på en lugn och skön innergård.

Jönköping vid vackra vatten

Jönköping är en stad under intensiv utveckling. Läget är spektakulärt och staden omges av Vättern, Munksjön och Rocksjön. Här växer ständigt nya restauranger, caféer, butiker och bostadsområden upp. Här finns Högskolan med alla sina studenter, kulturhuset Spira med sitt stora utbud, Kinnarps Arena med vårt hockeylag HV71, rikt föreningsliv, företagande och möjligheter till idrottsutövning på såväl hög som lite lägre nivå.

Jönköping är en geografisk knutpunkt med järnväg och flygplats. Landets tre största städer finns inom en radie av cirka 35 mil.

Fakta om Hälsan Folktandvård Jönköping

Medarbetare

  • 34    

Patientstock

  • 9 300 vuxenpatienter
  • 5 700 barnpatienter

Kontaktpersoner

Claudia Samuelsson
Klinikchef
010-242 98 21
claudia.samuelsson@rjl.se

Susanne Wadsten
Klinikkoordinator
010-242 98 22
susanne.wadsten@rjl.se