Att jobba hos oss

Förmåner som anställd

Två kvinnor i klinikkläder håller om varandra och skrattar in i kameran.
Foto: Johan Werner Avby

Vi bryr oss om dig. Och vill att du ska må bra där du är i livet just nu. Men vi vet också att en livssituation kan förändras. Så det har vi givetvis också tagit hänsyn till i vårt arbete för att erbjuda dig riktigt bra förmåner. Som din rätt till föräldrapenningtillägg till exempel.

Kanske är vi en helt ny arbetsgivare för dig? Först och främst vill vi ge dig ett bra flyttbidrag som underlättar tiden fram till din första jobbdag – i ditt nya län. Därefter tycker vi det är viktigt att du får tid att växa in i din yrkesroll. Därför ser vi till att ge dig en riktigt bra introduktion och en trygg handledning. 

När du jobbat ett tag kommer du snart att se alla dina fina förmåner – som ger dig en hållbar anställning i många år. Som att kunna löneväxla, omfattas av avtalsförsäkringar, nyttja din rätt till föräldrapenningtillägg och röra på dig med ett generöst friskvårdsbidrag. Vi tar hand om dig.

En grön platta med ett vitt hjärta illustrerat

Trygg anställning

Som anställd hos oss har vi bland annat sett till att du har rätt till föräldrapenningtillägg, tjänstepension och löneväxling. Du omfattas också av våra avtalsförsäkringar. För att du ska känna dig trygg – oavsett var i livet du befinner dig. Dessutom har du förmånen att få en individuell lönesättning. Det tycker vi är bra.

Förmåner i Region Jönköpings län

En grön platta med en vit karta illustrerad

Introduktion och handledning

Vi vill ge dig en så perfekt start som möjligt. Med vår stora kunskap och erfarenhet har vi skapat ett introduktionsprogram som är lika oavsett var i länet du jobbar. Däremot har vi noggrant skräddasytt introduktionen så att den passar varje enskild yrkesroll. Tillsammans med vår stora satsning på handledning kan vi lova att din första tid hos oss kommer utveckla dig.

Förmåner i Region Jönköpings län

En grön platta med en vit buss illustrerad

Flyttbidrag

För att underlätta din flytt till ditt nya län ger vi dig flyttbidrag. Oavsett hur många mil dina möbler ska fraktas eller hur stort lasset är – så vill vi hjälpa dig. Flyttar du inom Jönköpings län tror vi att du klarar dig utan flyttbidrag och därför kan vi bara erbjuda dig hjälp som flyttar till oss från ett annat län.

Förmåner i Region Jönköpings län

Grön platta med en vit cykel illustrerad

Friskvårdsbidrag

Vi är stolta över att bidra till balans i livet. Som anställd hos oss erbjuder vi dig 3 000 kronor i friskvårdsbidrag. Även om du är sjukskriven eller föräldraledig. Du vet vad du behöver och bestämmer själv – kanske gym, padel eller dans? Det går också utmärk att använda bidraget till  massage och akupunktur. 

Förmåner i Region Jönköpings län