Att jobba hos oss

Vad klappar ditt hjärta för?

En kvinna i grön tröja skojar med en gosedjursdrake. Framför henne sitter en kvinna med en liten kille i knät. Pojken håller i en tandborste.
Foto: Ulf Mårtensson

Vad klappar ditt hjärta för? Barntandvård? Att få följa en patient under en längre behandling? Att jobba i händelsernas centrum och aldrig veta hur dagen riktigt kommer se ut? Ledarskap? I Folktandvården finns alla möjligheter att fördjupa sin yrkesroll på olika nivåer.

Hos oss jobbar över 700 engagerade medarbetare – medarbetare med olika tankar om hur deras arbetsliv och karriär kan utvecklas. Vissa vill bli så duktiga som möjligt på just sina arbetsuppgifter. Andra letar ytterligare utmaningar för att expandera sin yrkesroll. Vad söker du i vardagen?        

Slå ett extra slag

Att möta och hjälpa en patient med ett speciellt behov? Eller att särskilt arbeta med äldre och deras munhälsa? Verksamhetsutveckling eller handledarskap? Att få hitta nya kunskaper och dela med sig av till sina kollegor? Möjligheterna hos oss är många och varierande. Den gemensamma nämnaren är att vi vill att alla medarbetare ska kunna hitta något hos oss som gör att hjärtat slår några extra slag.

Vad får ditt hjärta att klappa?