Att jobba hos oss

Jobba på Mariannelund Folktandvård

Tre medarbetare står runt en patient som ligger på en brits
Välkommen till Mariannelund Folktandvård Foto: Ögonblicksbild tagen med mobilkamera

Välkommen till moderna lokaler i centrala Mariannelund.

Mariannelund Folktandvård är en annexklinik till Aneby Folktandvård. Kliniken ligger centralt i orten. Lokalerna är moderna och erbjuder vanliga undersökningar och mer avancerad tandvård.

Mariannelund - bygden som utvecklas

Mariannelund är en levande ort som har något för de flesta. Här finner du en rik natur med fina fiskevatten och med Smålands kanske bästa motionsspår, Slättvallen. Under sommaren anordnas marknad på torget och i vackra Herrgårdsparken arrangeras musikevenemang. I samhället finns en av Sveriges äldsta biografer fortfarande i bruk med modern teknik.

Samhällsservicen är väl utbyggd med vårdcentral, förskola, grundskola och även en folkhögskola. Mariannelund ligger på det småländska höglandet på gränsen till Kalmar och förbindelser mot de större orterna som Nässjö, Vetlanda och Vimmerby är goda.

Avståndet till Astrid Lindgren är av naturliga skäl aldrig långt bort. I närheten ligger Emils Katthult och Bullerbyn och i nystartade Filmbyn kan du uppleva de klassiska filmmiljöerna från filmerna. Mariannelund har växt fram som en industriort men turismen är på frammarsch i bygden. 

Fakta om Mariannelund Folktandvård

Patientstock

  • 1 000 vuxenpatienter
  • 700 barnpatienter

Kontaktpersoner

Christer Edlund
Klinikchef
072-239 15 35
christer.edlund@rjl.se

Marisa Teixeira Howarth
Klinikkoordinator
010 243 5955
marisa.teixeirahowarth@rjl.se