Att jobba hos oss

Jobba på Öxnehaga Folktandvård Huskvarna

Tre medarbetare ler in i kameran
Välkommen till oss på Öxnehaga Folktandvård Huskvarna Foto: Ögonblicksbild tagen med mobilkamera

Välkommen till vår trivsamma klinik. Hos oss får du möjlighet att växa i din kompetens i en vardag med varierande behandlingar och möten med människor från olika kulturer. Kvalitet, omsorg och bra bemötande är viktigt för oss.

Vi har ofta tandläkar-, tandhygienist- och tandsköterskestudenter hos oss, vilket vi tycker är inspirerande och roligt. Alla medarbetare är engagerade i utvecklingen av kliniken och de flesta har flera års yrkeserfarenhet. Det är viktigt för oss att alla ska trivas och att alla får komma till tals. Klimatet på kliniken är positivt och vi stöttar och hjälper varandra i vardagen. Vi har roligt tillsammans och gör ibland aktiviteter utanför arbetet.

Vi vill växa tillsammans

På vår klinik finns en stor kompetens och lång erfarenhet. Flera av våra tandläkare har också nischat sig inom specialistområden som pedodonti och implantatbehandling. En blandning av erfarenhet och nya perspektiv gör att vi kan bli bättre tillsammans.

För oss är det viktigt med personlig utveckling och möjlighet att ständigt lära av varandra. Vi värdesätter att ge tid för terapi- och klinikmöten där vi gärna uppmuntrar till diskussioner. Att diskutera tillsammans och gemensamt hitta lösningar tror vi är utvecklande för varje enskild medarbetare, men också för hela kliniken. För att vi ska kunna växa tillsammans är det viktigt för oss att alla känner ett engagemang och delaktighet. 

Utsikt över vackra Vättern

Kliniken är belägen centralt på Öxnehaga i samma byggnad som Apotek och Vårdcentral. Utsikten på Öxnehaga är något utöver det vanliga. I centrum av Öxnehaga finns affär, frisör, konditori, bibliotek och pizzeria. Området tillhör Huskvarna men har goda bussförbindelser även till Jönköping. Fritidsområdet som ligger runt hörnet har fina spår för både löpning och skidor.     

Fakta om Öxnehaga Folktandvård

Medarbetare

  • 18

Patientstock

  • 3 000 vuxenpatienter
  • 1 500 barnpatienter

Kontaktpersoner

Lise-Lotte Sjöberg
Klinikchef
010-242 36 25
lise-lotte.sjoberg@rjl.se

Helen Stomberg
Klinikkoordinator
010-242 36 25
helen.stomberg@rjl.se