Att jobba hos oss

Jobba på Aneby Folktandvård

Två medarbetare under en behandling
Välkommen till oss på Aneby Folktandvård Foto: Ögonblicksbild tagen med mobilkamera.

På vår klinik har vi lätt till skratt och ett brett odontologiskt kunnande. Hos oss har en familjekänsla vuxit fram där allas insats är lika värdefull. Det bidrar till glada och sammansvetsande medarbetare som var och en tar ett stort eget ansvar.

I vår patientgrupp representeras alla åldrar. Barnen i vårt upptagningsområde har fin tandhälsa, inte minst genom ett samarbetsprojekt – Tillsammans mot tandtrollen – mellan Folktandvården i Jönköpings län och förskolor med flera, där barnen får borsta tänderna efter frukost på förskolan. Vår klinik var först ut att prova konceptet som nu har anammats och blivit framgångsrikt i hela länet.

Vi löser det mesta på bästa sätt för våra patienter på plats. Vi har ett gott samarbete med specialistklinikerna i de fall då vi inte löser det här. 
Erfaren personal handleder alla nya kollegor. 

Nära till allt i natursköna Aneby

Aneby är den lilla kommunen med stort utbud. Vi har ett rikt näringsliv, låg arbetslöshet och stor variation av fritidsaktiviteter sam förenings liv. Det finns nära hundra sjöar i Aneby kommun med bad, fiske och naturskönt boende. Du når lätt de större orterna i närheten. Till exempel tar det cirka 35 minuter med bil till Jönköping. Varje timma kan du dessutom hoppa på tåget, antingen norrut eller söderut längs stambanan.

Trakten bjuder på många attraktiva tomter att bygga på. Var du än bosätter dig i Aneby har du nära till allt. Oavsett om du ska lämna på förskolan, skjutsa till aktiviteter eller köpa mjölk tar det inte med än 5 - 10 minuter.

Fakta om Aneby Folktandvård

Medarbetare

  • 12

Patientstock

  • 3 000 vuxenpatienter
  • 1 400 barnpatienter

Kontaktpersoner

Josephine Törngren
Klinikchef
010-243 37 65
josephine.torngren.hjelmberg@rjl.se

Anna Erlandsson
Klinikkoordinator
010-243 37 60
anna.erlandsson@rjl.se