Att jobba hos oss

Jobba på Tranås Folktandvård

Två kvinnliga medarbetare i ett behandlingsrum.
Välkommen till Tranås Folktandvård Foto: Ögonblicksbild tagen med mobilkamera

Tranås Folktandvård är en av länets modern klinik med nio behandlingsrum där personalen jobbar på toppen av sin kompetens. Vi behandlar alla patienter från barn till vuxna. Vi jobbar även med en extern verksamhet som sträcker sig från de allra yngsta till de äldre som inte längre kan ta sig till Folktandvården på egen hand.

Vi har gott samarbete med närliggande Folktandvårdskliniker, Vårdcentralen som finns i samma byggnad och även de olika dentallabben som ligger lokalt i staden. Från att de första solstrålarna tittar fram på våren till in på sena hösten njuter vi av våra raster på klinikens fina uteplats.

Vackra Tranås - för alla åldrar och intressen

Tranås är staden som är till för alla! Här kan du vara aktiv på något av gymmen, besöka simhallen eller varför inte spela golf i Norraby där även golfbanan utnyttjas på vintern med skidspår. Tranås har också en småbåtshamn bara ett stenkast från Folktandvården, hamnen leder ut till den vackra sjön Sommen med sina öar och färjeläget där det finns restaurang och Torpöns camping. 

Varje fredag anordnas torgdag där du kan handla färska blommor och närproducerat från knallarna. Tranås erbjuder även shopping på den 37 meter breda Storgatan med butiker som passar alla generationer och har personlig service.     

Förutom friluftsliv och shopping finns även biograf, bowling och caféer eller varför inte ta en spadag på badhotellet? Tranås har mycket att erbjuda!

Fakta om Tranås Folktandvård

Medarbetare

  • 17

Patientstock

  • 4 000 vuxenpatienter
  • 4 000 barnpatienter

Kontaktperson

Christer Edlund
Klinikchef
072-239 15 35
christer.edlund@rjl.se

Annette Andersson 
Klinikkoordinator
010-243 98 22
annette.a.andersson@rjl.se

Läs mer om vad Jönköping har att erbjuda

tranas.se (Extern länk)