Att jobba hos oss

Jobba på Värnamo Folktandvård

Jobba hos Värnamo Folktandvård
Foto: Ögonblicksbild tagen med mobilkamera

Välkommen till en trivsam, prestigelös arbetsgrupp där vi ställer upp för varandra och har högt i tak. Vi har ett brett behandlingspanorama och vår klinik är populär hos patienterna – det är många som vill komma till oss.

Därför behöver vi förstärkning. Om du kommer till oss har du goda chanser till utveckling i tjänsten. Våra erfarna tandläkare bidrar med god handledning och du får ingå i ett team med tandsköterska och tandhygienist. Våra välutrustade lokaler ger dig dessutom möjlighet att kunna behandla patienter under lustgas och narkos. 

Vi erbjuder dig också närhet till specialisttandvård i vår organisation – inte minst genom Odontologiska Institutionen i Jönköpings lokala avdelningar för pedodonti och ortodonti som liksom vår klinik finns inom väggarna på Värnamo sjukhus. Vi har även gott samarbete med käkkirurgiska kliniken/sjukhustandvården i Jönköping.

Värnamo – marknadsstaden

Värnamo även kallad marknadsstaden är belägen vid E4:an med Lagan som slingrar sig genom staden 7,4 mil söder om Jönköping. I Värnamo hittar du design, natur och äventyr i en spännande blandning. Vad sägs om flera marknadsdagar, Värnamokarnevalen, tjejkvällar, familjelördagar och Värnamodagarna som arrangeras under året? Eller om Apladalen, den gröna oasen mitt i staden och den vackra stranden vid sjön Vidöstern? Eller Store mosse nationalpark med sin storslagna natur och vackra vandringsleder? Eller om den långa traditionen Värnamo har inom konst och design? Här finns till exempel Vandalorum med spännande utställningar och Bruno Mathsson Center, Bruno Mathssons första glashus och föräldrahem där det idag är utställning.

Gillar du att shoppa så ska du ta en tur längs gågatorna Storgatsbacken och Storgatan eller titta in i någon av stadens gallerior. Även i de mindre orterna Bor, Rydaholm, Forsheda och Bredaryd finns butiker väl värda ett besök. 

Fakta om Värnamo Folktandvård

Medarbetare

  • 27

Patientstock

  • 7 000 vuxenpatienter
  • 3 500 barnpatienter

Kontaktpersoner

Johanna Rydin
Klinikchef
010-244 81 35
johanna.rydin@rjl.se

Amela Salihovic
Klinikkoordinator
010-244 81 37
amela.salihovic@rjl.se