Bli kund

Bli kund

Bli kund, Folktandvården i Jönköpings län
Välkommen som ny kund hos Folktandvården. Foto: Elin Carlholt

Välkommen som kund hos Folktandvården i Region Jönköpings län. Vi erbjuder allmäntandvård, specialisttandvård. Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga bemötande, service och tillgänglighet.

Vi har 26 allmäntandvårdskliniker på 22 orter i länet och du kan själv välja vilken klinik du vill komma till. För att få besöka vår specialist- eller sjukhustandvård vid Odontologiska Institutionen krävs det att du först har fått en remiss från en allmäntandvårdsklinik. 

Så blir du kund hos oss

1. Kontakta kliniken 

Ring direkt till den allmäntandvårdsklinik som du vill komma till för att boka tid för undersökning. Om kliniken har möjlighet att ta emot dig så frågar de efter relevanta uppgifter och ser till att du får komma till en behandlare som motsvarar dina behov.

2. Kallelse till ditt besök

När du har blivit kund får du en kallelse via SMS om du lämnat ditt mobilnummer till kliniken. Annars skickas kallelsen via post. Du kan alltid se din bokade tid via klinikens e-tjänst "Av- eller omboka tid".

För att du inte ska glömma din tid får du SMS-påminnelser. Det innebär att du får två påminnelser på din telefon innan det är dags för ditt besök. SMS-påminnelser får du oavsett om du bokat tid via telefon eller våra e-tjänster.

3. Regelbundna kallelser

När du är klar med din första undersökning och eventuella behandling kommer vi i fortsättningen regelbundet kalla dig till undersökning. Tillsammans gör vi upp om ett vårdprogram och ett tidsintervall som passar dig.

Våra kliniker

Följ länken nedan för att ta reda på din närmaste Folktandvårdsklinik.

Allmäntandvård

Akut tandvård

Är du i behov av akut tandvård? Kontakta då din närmaste Folktandvårdsklinik.

Akut tandvård

Befintligt frisktandvårdsavtal

När du flyttar inom Sverige, till eller från Jönköpings län, kan du också flytta med ditt frisktandvårdsavtal.

Flytta dit frisktandvårdsavtal