Elevförbundet

Träd

Stora Segerstadsskolornas Elevförbund bildades i samband med att skolan startade för mer än 100 år sedan. Syftet är att främja kamratskap mellan skolans elever; både föredetta elever och nuvarande elever.

Nu är den klar! Jubileumsboken Stora Segerstad - 100 år av samverkan!

Läs mer här

Elevförbundsfest

Varje år samlas mellan 200-500 tidigare elever på Stora Segerstad under en dag. Minnen från tiden som elev på Segerstad delas och det hörs ett livligt och glatt sorl bland besökarna från ankomst till dess att det blir tid för hemresa. Många har inte träffats på flera år och elevförbundsfesten är ett ypperligt tillfälle att stråla samman med sina före detta skolkamrater. 

Under 2024 anordnas elevförbundsfesten den 19 maj!

Jubilar

Varje år får de som jubilerar en särskild inbjudan till Elevförbundsfesten. Att jubilera innebär att det är ett jämt antal år sedan examen från Stora Segerstad. Första jubilarinbjudan kommer när det gått 5 år sedan examen, därefter 10,15,20 år osv.   

Ickejubilar

Du som inte jubilerar är givetvis också välkommen till elevförbundsfesten. 

Anmälan till elevförbundsfesten

Vi publicerar inbjudan till elevförbundsfesten på hemsidans startsida i god tid innan datumet för elevförbundsfesten. Önskar du redan nu veta vilket datum årets fest är, kontakta skolans administratör, som även tar emot din anmälan. stora.segerstad.naturbrukscentrum@rjl.se

Anmälan till elevförbundsfesten görs via mail: stora.segerstad.naturbrukscentrum@rjl.se eller till telefon 010-244 26 11. Vid anmälan vill vi att du uppger namn, examensår samt eventuell specialkost.

För förmiddagskaffe, lunch samt eftermiddagskaffe debiterar vi en kostnad på 200 kr för vuxen, 50 kr för barn 6-16 år. Barn under 6 år äter gratis. Betalning erläggs på plats under elevförbundsfesten. 

Saknas du i vårt adressregister? Önskar du adressändra?

Om du tidigare år har fått inbjudan till elevförbundsfesten, men som sedan uteblivit, kan det bero på att vi inte har aktuella adressuppgifter till dig. Kontakta oss på stora.segerstad.naturbrukscentrum@rjl.se eller telefon 010-244 26 11 så uppdaterar vi dina kontaktuppgifter. Vi föredrar att kunna nå dig via epost. 

Avsluta medlemskap i elevförbundet

Vill du avsluta ditt medlemskap i elevförbundet och därmed få dina uppgifter raderade kontaktar du oss på mail stora.segerstad.naturbrukscentrum@rjl.se eller telefonnummer 010-244 26 11.
Du kan också kontakta oss för att ändra dina uppgifter, t.ex. vid adressändring eller byte av telefonnummer.