Boka Metodikum

Foto: Johan Werner Avby

Boka Metodikum i Eksjö, Jönköping och Värnamo - Lokaler och Material För dig som arbetar inom Region Jönköpings län och vill boka lokaler eller material på Metodikum.

Länk till Metodikums bokningsprogram (Extern länk)

Översikt nya lokaler Jönköping, Hus D, Ryhov (png-fil, 559 kB)

Översikt nya lokaler Eksjö, Hus 37, Höglandssjukhuset (png-fil, )

Primärvårdsväskor, HLR material information (png-fil, )

För att kunna boka lokaler och utrustning behöver du skapa ett konto i bokningsprogrammet, där anger du dina arbetsrelaterade kontaktuppgifter. Uppgifterna använder Metodikum för att sedan kunna komma i kontakt med dig gällande bokning.

Verksamhet utanför Region Jönköpings län

För dig som önskar boka lokal eller material men som inte arbetar inom Region Jönköpings län ber vi dig kontakta Metodikum för kostnadsförslag och bokning.

Den 25 maj 2018 kom en ny EU-förordning gällande företags och organisationers hantering av personuppgifter. Förordningen bygger på den tidigare lagstiftningen PUL (Personuppgiftslagen).

När du skapar ett konto i bokningssystemet godkänner du att uppgifterna sparas av Region Jönköpings län i syfte att kunna hantera framtida bokningar. Region Jönköpings län får inte dela informationen med tredje part.

I enlighet med GDPR har du rätt att begära ut informationen vi lagrat samt kräva att all information om dig tas bort, att kontot raderas.