Boka konferenslokal

Bild från konferens.
Foto: Andreas Hurtig

Vi erbjuder konferenslokaler för både mindre och större sammankomster. Totalt har vi 11 lokaler tillgängliga för bokning, 6 st i Qulturumhuset och 5 st i Herrgården.

Qulturums lokaler

Qulturum har sex konferenslokaler och är bokningsbara vardagar mellan kl. 8-17. Alla rum på Qulturum är utrustade med dator och projektor/större bildskärm. Lokalerna bokas gratis av Region Jönköpings län, externa kunder debiteras enligt gällande prislista som ni hittar i bokningssystemet.

Ryhovs herrgårds lokaler

Ryhovs herrgårds lokaler konferenslokaler inryms i två byggnader, huvudbyggnaden (M9) och flygelbyggnaden (M7). Herrgårdens lokaler är bokningsbara vardagar mellan kl. 8-16. Tillgång till projektor/större skärm finns i alla rum förutom John Bauerrummet. Kunder debiteras enligt gällande prislista som ni hittar i bokningssystemet.

Vi följer Region Jönköpings läns riktlinjer för hållbara konferenser, utbildningar och evenemang: Hållbara konferenser, utbildningar och evenemang-Regionens intranät (rjl.se) (Extern länk)

Klicka här för att komma till bokningssystemet (Extern länk)

Bokningssystemet fungerar bäst med Google Chrome som webbläsare.

Projektorkanon/stor skärm finns i alla rum, förutom John Bauerrummet. I Originalet, Landshövdingerummet, Kaptensrummet och Ryhovsrummet finns också tillgång till dator. Övriga lokaler kräver medhavd dator.

Önskar du använda ytterligare teknik, var god ange detta i din bokning.

Lunchen på Qulturum är uppdelad i två sittningar för att alla ska få plats. Den ena sittningen är kl. 11.45 och den andra 12.30. Om båda sittningarna är fulla kan vi tyvärr inte servera lunch. 

Lunchen på Herrgården serveras kl. 12.00, totalt kan vi hantera 40 lunchgäster.

Vi serverar både förmiddagsfika och eftermiddagsfika på beställning. Frukt/godis går också bra att beställa

Den 25 maj 2018 kom en ny EU-förordning gällande företags och organisationers hantering av personuppgifter. Förordningen bygger på den tidigare lagstiftningen PUL (Personuppgiftslagen).

När du skapar ett konto i bokningssystemet godkänner du att uppgifterna sparas av Region Jönköpings län i syfte att kunna hantera framtida bokningar. Region Jönköpings län får inte dela informationen med tredje part.

I enlighet med GDPR har du rätt att begära ut informationen vi lagrat samt kräva att all information om dig tas bort, att kontot raderas.