Lärare och instruktörer Trädgård

Kontaktinformation och presentation av lärarna inom trädgård. Vissa trädgårdslärare/instruktörer nås via mobiltelefon medan andra nås via en gemensam telefon som eventuellt delas av flera lärare. Om de inte svarar beror det troligtvis på att de har lektion. Mejla går också bra.

Presentation

Susann Levin  

Trädgårdslärare naturbruksprogrammet 
Telefon 072-450 24 37
susann.mildner.levin@rjl.se 
Susann är utbildad yrkeslärare inom trädgård och har arbetat på Tenhults naturbruksgymnasium sedan 2016. Dessförinnan arbetade hon på Praktiska Gymnasiet i Jönköping. Innan hon utbildade sig till trädgårdslärare 2006 sysslade hon med en mängd olika saker bland annat inom trädgård och blomsterbinderi, men även inom skyltning. 

Christina Alenfelt 

Trädgårdslärare vuxenutbildningen 
Mobil 070-429 79 01
christina.alenfelt@rjl.se  
Chris arbetar som trädgårdslärare och samordnar vuxenutbildningar inom trädgård. Hon är utbildad trädgårdsingenjör och lärare och undervisar främst i trädgårdsodling och växtkunskap. Chris har tidigare arbetat som trädgårdsmästare och driftledare på odlingsföretag, men har även arbetat med växtodlingsförsök och växtskydd. Med ett förflutet inom lantbruk har hon också arbetat i andra länder bland annat Canada, Nya Zealand och Australien. 

Christina Somnäs

Trädgårdsmästare och instruktör
Mobil 070-429 05 06
christina.somnas@rjl.se 
Christina brinner för trädgårdsodling och att arbeta med elever och se dem växa. Hon har lång erfarenhet av trädgårdsbranschen och har tidigare arbetat på naturbruksgymnasiet i Dingle och Vassbo, men även drivit egen handelsträdgård.

James Chadwick  

Teamleadare inom NUR 
Mobil 070-429 05 10

james.chadwick@rjl.se 
James är teamledare inom Naturunderstödd rehabilitering (NUR). Därutöver arbetar han också inom skolans trädgårdsinriktning.