Öppen Skola för årskurs 9

Bildkollage från Tenhults naturbruksgymnasium med elever, djur och maskiner

Nyfiken på Tenhults naturbruksgymnasium? Vid några tillfällen under hösten och vintern har du som går i nian möjlighet att besöka oss för att få en djupare inblick i våra gymnasieutbildningar och inriktningar. Välkommen att anmäla dig till Öppen Skola!

Uppdaterad 2022-02-24

Extrainsatt Öppen skola 31 mars

Välkommen att anmäla dig till Öppen Skola den 31 januari! Fyll i anmälningsformuläret längst ner på sidan.

Samling och vägbeskrivning 

Trädgård och Djurvård– samling kl 8.15 i skolans matsal (huvudbyggnaden) för information om våra utbildningar. Därefter promenerar vi ner till trädgården och djurvården för guidad rundvisning. Beräknas pågå fram till kl 10.30.
Hitta till huvudbyggnaden på Tenhults naturbruksgymnasium, öppnas i Google Maps.(Extern länk)

Lantbruk – samling kl 9.30 vid Maskincentrum. Beräknas pågå fram till kl 11.30.
Hitta Maskincentrum, öppnas i Google Maps.(Extern länk)

Hästhållning – samling vid stora parkeringen vid hästanläggningen Riddersberg kl 9.30. Beräknas pågå fram till kl 11.30.
Hitta till Riddersberg, öppnas i Google Maps.(Extern länk)

Andra besöks- eller informationstillfällen

Har du inte möjlighet att komma denna dag är du välkommen att kontakta oss så försöker vi hitta ett annat tillfälle för enskilt besök eller boka in en telefontid. Du kan också ställa dina frågor direkt till rektor Anna Rosén eller studievägledare Malin Petrén via mejl anna.rosen@rjl.se eller malin.fredholm.petren@rjl.se  

För dig som går i grundsärskolan 

Om du önskar besöka vår gymnasiesärskola för att få mer information om vårt gymnasiesärskoleprogram Skog, Mark och Djur, kontakta Mikael Rostedt via mejl mikael.rostedt@rjl.se eller mobiltelefon 072-332 23 64.

Anmälan till Öppen Skola

Anmäl dig till den inriktning du vill besöka genom att fylla i anmälningsformuläret nedan. Invänta sedan ett svarsmejl från oss där vi bekräftar din plats.

Markera den inriktning som du vill besöka.
OBS! NÄR DU FYLLT I FORMULÄRET OCH TRYCKT PÅ SÄND, SKROLLA NER PÅ SIDAN IGEN FÖR ATT SE SÅ ATT FORMULÄRET ÄR RÄTT IFYLLT OCH SKICKATS IVÄG