Öppen Skola för årskurs 9

Bildkollage från Tenhults naturbruksgymnasium med elever, djur och maskiner

Nyfiken på Tenhults naturbruksgymnasium? Vid några tillfällen under hösten och vintern har du som går i nian, dina vänner och din familj möjlighet att besöka oss för att få en djupare inblick i våra gymnasieutbildningar och få se och uppleva skolan på nära håll. Välkommen att anmäla dig till Öppen Skola!

Öppen Skola

Vi träffas i skolans matsal och inleder med fika och en kort informationsstund. Därefter tar vi med dig på en rundtur där du väljer om du vill se alla våra inriktningar (Trädgård, Djurvård, Lantbruk och Häst) eller bara se den inriktning som du är intresserad av och få mer fördjupad information om just den inriktningen samt delta i en aktivitetet. Dagen avslutas med lunch och då har du även möjlighet att se skolans internat.

Datum 2019/2020

DatumTid
Torsdagen den 7 november  08:15–12:00
Tisdagen den 3 december   08:15–12:00
Onsdagen den 29 januari   08:15–12:00

Har du inte möjlighet att komma till någon av ovan nämnda datum, kontakta oss så försöker vi hitta ett annat datum. 

Anmälan till Öppen Skola

För att anmäla dig till Öppen Skola fyller du i nedan formulär eller kontaktar oss på telefon 010-242 68 00. Du kan också vända dig till din studie- och yrkesvägledare (SYV) för att få hjälp att anmäla dig eller om du behöver hjälp med resan hit.

Obs! när du fyllt i formuläret och tryckt på sänd, skrolla ner på sidan igen för att se så att formuläret skickats iväg.

*Markera vilket datum du vill besöka Öppen Skola
Markera vilken/vilka inriktningar som du är intresserad
Är du även intresserad av att se skolans internat
*Önskar du/ni stanna kvar och äta lunch efter rundvandringen
OBS! NÄR DU FYLLT I FORMULÄRET OCH TRYCKT PÅ SÄND, SKROLLA NER PÅ SIDAN IGEN FÖR ATT SE SÅ ATT FORMULÄRET ÄR RÄTT IFYLLT OCH SKICKATS IVÄG