Djurvårdare för en dag

Kollage bestående av fyra bilder. Bilden längst upp till vänster visar en närbild på en pojke och en boaorm på pojkens axlar. Bilden längst upp till vänster visar en närbild på en flicka som gosar med en kanin. Bilden längst ner till höger visar en ödla, en skäggagam, som två flickor håller i och studerar och känner på. Bilden längst ner till höger visar en närbild på en flicka och en killing.

Funderar du på att plugga naturbruksprogrammet inriktning djurvård? DJURVÅRDARE FÖR EN DAG är i så fall ett perfekt tillfälle för dig att få vara med våra instruktörer och sällskapsdjur på Tenhults naturbruksgymnasium under en dag.

Djurvårdare för en dag

Djurvårdare för en dag vänder sig till dig som går i årskurs 7, 8 eller 9 och som älskar djur. Under en dag får du möjlighet att prova på lite av varje inom djurvård. På skolans djurvårdsinriktning möter du en mängd olika djur allt från ormar, ödlor, sköldpaddor, fiskar och fåglar till kaniner, hamstrar, marsvin, råttor, getter och får. Våra instruktörer guidar dig runt i skolans smådjurstallar och tillsammans med andra intresserade ungdomar får du prova på en massa spännande saker och lära dig mer om djuren som bor här.

Datum 2020/2021   

OBS!
Med anledning av corona pandemin är aktiviteten DJURVÅRDARE FÖR EN DAG inställd tillsvidare. Så snart vi har nytt besked kommer vi att meddela detta på denna sida. 

 Aktiviteten är kostnadsfri och förlagd till skolloven. Antal deltagare är begränsat. 

DatumTid 

29 oktober 2020

09:00–15:00

INSTÄLLD

7 april 2021

09:00–15:00

INSTÄLLD TILLSVIDARE

15 juni 2021

09:00–15:00

INSTÄLLD TILLSVIDARE